Rouladen

Rouladen
Rouladen este un fel principal care servește 6. Pentru $2.12 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 383 calorii, 52G de proteine, și 17g de grăsime. Câțiva oameni au plăcut foarte mult acest fel de mâncare europeană. Această rețetă de la Allrecipes necesită ceapă, amestec de sos brun, murături de mărar și fripturi de vârf. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, fără lactate și întregi 30 dieta. 23 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. În general, această rețetă câștigă un minunat scor spoonacular de 88%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Rouladen, Rouladen, și carne de vită rouladen.

Instrucțiuni

1
Așezați filetul plat pe o tăietură, întindeți pe muștar și sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Friptură De PorcFriptură De Porc
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
2
Așezați 1/2 slănină, 1 pană de ceapă și 1 pană de murături pe friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
3
Roll asigurându-vă că toate elementele rămâne în interiorul și tuck se termină în. Legați-vă cu sfoară de măcelar. Repetați pentru fiecare friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
4
Încălziți 2 linguri de ulei într-o oală mare, la foc mediu. Carne maro bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Plină De Piper Alb1 Lingură Plină De Piper Alb
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
5
Se toarnă suficientă apă pentru a acoperi carnea. Reduceți focul la foc mediu / mic și gătiți timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
6
Când carnea este gătită, amestecați amestecul de sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
7
Căldură prin.

Vin recomandat: Riesling, Dornfelder

Rouladen funcționează foarte bine cu Riesling și Dornfelder. Berea ar putea părea alegerea naturală pentru mâncarea germană, dar riesling-ul German se împerechează minunat cu fructe de mare și șnițel, în timp ce un roșu German precum Dornfelder se potrivește bine cu carnea de vită și vânat. Un vin pe care l-ai putea încerca este Dr.Loosen Dr. l Riesling. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 11 dolari.
Dr. Loosen Dr. L Riesling
Dr. Loosen Dr. L Riesling
"...o valoare surprinzător de complexă și remarcabilă în Riesling aproape uscat... Lămâia, mărul verde, piatra umedă și aromele ușor florale sunt urmate de un gust crocant, saturat de ardezie și un finisaj de citrice și mere suculente, uleiuri de nuci, săruri minerale și piatră umedă..."- Wine Advocate " acest vin trebuie să fie una dintre cele mai bune oferte din Mosel Riesling. Riesling-ul introductiv al lui Ernst Loosen este marcat de arome de piersici și caise proaspete, echilibrate de o cantitate echitabilă de aciditate răcoritoare. Un aperitiv grozav."- Food & Wine Magazine
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții6
Scor De Sănătate35
Revista