Rotițe de friptură cu umplutură de roșii uscate la soare și piure de rozmarin

Steak Pinwheels cu umplutură de roșii uscate la soare și cartofi piure de rozmarin ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 476 calorii, 28G de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru $ 3.68 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru valentin zi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați unt, lapte, friptură de fustă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 2 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Încercați Anghinare și paste de roșii uscate la soare, Pesto De Roșii Uscate La Soare Ușor Vegan, și Paste Pesto de roșii uscate la soare cu Zoodle pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Adăugați bulionul, roșiile uscate la soare și untul într-o cratiță medie și dați la fiert la foc mediu-mare. Se amestecă în conținutul de umplutură se amestecă pungă. Acoperiți cratița și scoateți-o de pe foc.
Lăsați să stea 5 minute. Umplutură de puf cu furculiță.
Lăsați umplutura să se răcească complet.
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Așezați friptura pe o suprafață de lucru curată și presărați cu sare și piper. Acoperiți friptura uniform cu umplutură.
Rotiți friptura pe lungime pentru a crea un efect de pinwheel, închizând complet umplutura. Cusătură de băț cu scobitori.
Așezați ruloul de friptură, cu cusătura în jos, pe o foaie de prăjituri acoperită cu folie.
Se presară rola cu sare și piper. Prăjiți până când friptura se rumeneste și se fierbe, aproximativ 40 de minute.
În timp ce friptura se gătește, transferați cartofii din pachet într-o cratiță medie.
Adăugați unt, lapte și rozmarin și încălziți la mediu-scăzut până când se încălzește complet. Condimentează, după gust, cu sare și piper.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Wild & Wilder Exhibitionist Merlot cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![Wild & Wilder Exhibitionist Merlot]()
Wild & Wilder Exhibitionist Merlot
Exhibiționistul este plin de prune bogate și fructe damson pe nas. Stejarul folosit este discret pe palat, care este dominat de arome bogate de fructe de pădure roșii, prezentând în același timp nuanțe subtile de pământ. Vinul este elegant și mătăsos, cu un finisaj lung.