Rotițe de foietaj cu fructe confiate

Rotițele de foietaj cu fructe confiate ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de cruste. O porție conține 130 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 60. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de fructe confiate, unt, zahăr suplimentar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 7%, ceea ce este foarte rău (dar totuși fixabil). Încercați Rotițe De Foietaj Cu Fructe Confiate, Souffl de foietaj cu cremă de patiserie cu parfum de portocale, nuci pecan confiate și sos de unt de Caramel, și Parmezan Foietaj Pinwheels pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă primele 5 ingrediente într-un castron mic.
Presărați generos suprafața de lucru cu zahăr suplimentar; Așezați 1 foaie de foietaj pe suprafața îndulcită.
Tăiați foaia în jumătate, formând două dreptunghiuri de 9 1/2x4 1/2 inch.
Periați fiecare dreptunghi generos cu o parte din unt topit, lăsând o margine simplă de 1 inch de-a lungul a 1 latură lungă a fiecăruia.
Presărați o parte untă din fiecare dreptunghi cu 1 1/2 linguri de zahăr condimentat. Împrăștiați 1/2 cană de fructe confiate peste zahăr condimentat pe fiecare.
Ungeți marginea fiecăruia cu ou. Începând de la marginea vitrată opusă laterală lungă, înfășurați strâns fiecare dreptunghi, apăsând ferm pentru a sigila marginile lungi. Înfășurați fiecare buștean separat în plastic. Repetați cu foaia de patiserie rămasă, untul, zahărul condimentat, fructele confiate și oul pentru a crea încă 2 bușteni. Răciți buștenii până la fermitate, cel puțin 3 ore și până la 1 zi.
Poziționați 1 raft în centru și al doilea raft în treimea superioară a cuptorului și preîncălziți la 400 F. Linia 2 foi de copt cu hârtie pergament. Folosind cuțitul zimțat, tăiați 2 bușteni în runde groase de 1/2 inch (păstrați restul de 2 bușteni răciți). Aranjați rundele pe foile pregătite, distanțându-se la 1 inch.
Coaceți 12 minute, apoi inversați poziția foilor și coaceți până când prăjiturile se rumenesc, cu aproximativ 12 minute mai mult. Cookie-urile răcoroase pe foi pe rafturi 5 minute. Folosind spatula, transferați cookie-urile în rafturi, cu partea de jos în sus. Se răcește complet. Repetați felierea și coacerea cu restul de 2 bușteni. (Se poate face cu 8 ore înainte. Depozitați etanș între foile de hârtie cerată.)