Rotisor Porchetta

Rotisor Porchetta
Rotisor Porchetta ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 1479 calorii, 59G de proteine, și 133g de grăsime. Pentru $ 4.89 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Mergeți la magazin și ridicați boabe de piper, rozmarin, cimbru și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma coaja de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. 154 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este super. Rețete similare includ Porchetta, Porchetta, și Porchetta.

Instrucțiuni

1
Pentru a face saramura: într-un castron mare, amestecați împreună apă, sare și zahăr până când solidele sunt dizolvate. Scufundați coapsele de porc în saramură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Se pune la frigider și saramură timp de 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
1
Puneți boabele de piper și semințele de fenicul într-o tigaie din fontă la foc mediu-mare; prăjiți condimentele până se parfumează, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet, Câteva PumniPesmet, Câteva Pumni
Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Transferați într-o râșniță de condimente și procesați până la măcinat grosier.
3
Transferați amestecul de condimente într-un castron mic și amestecați salvie, rozmarin, usturoi, cimbru, ardei roșu zdrobit și coajă de lămâie. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Așezați burta de porc, cu pielea în jos, pe o tăietură mare. Scor carne cu un cuțit ascuțit la un unghi de aproximativ fiecare centimetru. Repetați în direcția opusă pentru a crea un model de diamant. Condimentează burta de porc cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Burtă De PorcBurtă De Porc
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
5
Presărați frecați uniform pe burta de porc, folosind mâinile pentru a freca în carne și tăiați crăpăturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Burtă De PorcBurtă De Porc
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
6
Scoateți coapsele de porc din saramură; se usucă cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
7
Așezați în centrul burții de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Burtă De PorcBurtă De Porc
8
Rulați burta de porc în jurul coapsei de porc, astfel încât să încapsuleze complet coapsa. Legați rola aproape cu sfoară de măcelar aproximativ fiecare centimetru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Burtă De PorcBurtă De Porc
Carne De PorcCarne De Porc
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
9
Aprindeți un coș de fum plin cu cărbune. Când tot cărbunele este aprins și acoperit cu cenușă cenușie, turnați și aranjați cărbunii de ambele părți ale grătarului de cărbune și așezați o tigaie de folie între cele două grămezi de cărbuni. Acoperiți grătarul și lăsați să se preîncălzească timp de 5 minute. Rulați scuipatul rotisorului prin mijlocul ruloului de porc și fixați capetele cu furculițele rotisorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
10
Se pune pe rotisor, se acoperă și se gătește la foc mediu până când pielea s-a întunecat și s-a crăpat, iar carnea de porc înregistrează 155 de bucăți atunci când un termometru de citire instantanee este introdus în cea mai groasă parte a cărnii, aproximativ 3 ore, completând cărbuni pentru a menține temperatura după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
11
Scoateți din grătar și lăsați să se odihnească timp de 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
12
Scoateți scuipatul, feliați și serviți.
DificultateExpert
Gata În6 hrs
Porții10
Scor De Sănătate31
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista