Rotisor Porchetta
Rotisor Porchetta ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 1479 calorii, 59G de proteine, și 133g de grăsime. Pentru $ 4.89 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Mergeți la magazin și ridicați boabe de piper, rozmarin, cimbru și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma coaja de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. 154 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este super. Rețete similare includ Porchetta, Porchetta, și Porchetta.
Instrucțiuni
Pentru a face saramura: într-un castron mare, amestecați împreună apă, sare și zahăr până când solidele sunt dizolvate. Scufundați coapsele de porc în saramură.
Se pune la frigider și saramură timp de 2 ore.
Puneți boabele de piper și semințele de fenicul într-o tigaie din fontă la foc mediu-mare; prăjiți condimentele până se parfumează, aproximativ 2 minute.
Transferați într-o râșniță de condimente și procesați până la măcinat grosier.
Transferați amestecul de condimente într-un castron mic și amestecați salvie, rozmarin, usturoi, cimbru, ardei roșu zdrobit și coajă de lămâie. Pune deoparte.
Așezați burta de porc, cu pielea în jos, pe o tăietură mare. Scor carne cu un cuțit ascuțit la un unghi de aproximativ fiecare centimetru. Repetați în direcția opusă pentru a crea un model de diamant. Condimentează burta de porc cu sare.
Presărați frecați uniform pe burta de porc, folosind mâinile pentru a freca în carne și tăiați crăpăturile.
Scoateți coapsele de porc din saramură; se usucă cu prosoape de hârtie.
Așezați în centrul burții de porc.
Rulați burta de porc în jurul coapsei de porc, astfel încât să încapsuleze complet coapsa. Legați rola aproape cu sfoară de măcelar aproximativ fiecare centimetru.
Aprindeți un coș de fum plin cu cărbune. Când tot cărbunele este aprins și acoperit cu cenușă cenușie, turnați și aranjați cărbunii de ambele părți ale grătarului de cărbune și așezați o tigaie de folie între cele două grămezi de cărbuni. Acoperiți grătarul și lăsați să se preîncălzească timp de 5 minute. Rulați scuipatul rotisorului prin mijlocul ruloului de porc și fixați capetele cu furculițele rotisorului.
Se pune pe rotisor, se acoperă și se gătește la foc mediu până când pielea s-a întunecat și s-a crăpat, iar carnea de porc înregistrează 155 de bucăți atunci când un termometru de citire instantanee este introdus în cea mai groasă parte a cărnii, aproximativ 3 ore, completând cărbuni pentru a menține temperatura după cum este necesar.
Scoateți din grătar și lăsați să se odihnească timp de 10 minute.
Scoateți scuipatul, feliați și serviți.