Rosh Hashanah pui cu scorțișoară și mere de la Metz
Rosh Hashanah pui cu scorțișoară și mere de la Metz ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 30g de grăsime, și un total de 528 calorii. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 6 și costă $2.49 pe portie. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Un amestec de ceapă, sare și piper, pui prăjit și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este destul de bun. Încercați Rosh Hashanah Sangria, Tzimmes spiralizat pentru Rosh Hashanah, și Challah Rotund Cu Smochine Pentru Rosh Hashanah pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade.
Condimentează puiul cu sare și piper proaspăt măcinat după gust și 1/2 linguriță de scorțișoară. Puneți într-o tigaie cu ceapa.
Se toarnă bulionul de pui și vinul peste pui și se prăjește la cuptor pentru 45 de minute.
După ce puiul a gătit timp de 45 de minute, înconjoară-l cu merele presărate cu scorțișoara rămasă și zahărul. Ungeți cu vinul și prăjiți încă aproximativ 45 de minute, sau până când merele sunt foarte moi și puiul este gătit.
Retipărit cu permisiunea Quiches, Kugels și Couscous: căutarea mea pentru gătitul evreiesc în Franța de Joan Nathan, 2010 Alfred A. Knopf, o divizie a Random House, Inc.