Rose Mary Cocktail

Rose Mary Cocktail
Rose Mary Cocktail ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 1 și costă $5.94 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 245 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de gheață, vodcă, lichior licor 43 cuarenta y tres și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Cocktailul De Trandafiri, Cocktail Bloody Mary, și Cactus Rose Cocktail pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Umpleți un pahar înalt cu gheață și lăsați-l deoparte.Amestecați rozmarinul și pepenele verde într-un agitator de cocktail până când pepenele verde este complet rupt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepene VerdePepene Verde
3 Felii De Rubarbă Proaspătă, Plus încă Pentru Ornat3 Felii De Rubarbă Proaspătă, Plus încă Pentru Ornat
RozmarinRozmarin
GheațăGheață
2
Adăugați vodca, Licor 43 și suc de lămâie, plus suficientă gheață pentru a umple agitatorul la jumătate. Închideți și agitați până la îngheț, aproximativ 20 de secunde.Se strecoară în paharul răcit și se ornează cu roata de var și ramura de rozmarin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
RozmarinRozmarin
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
Bețișoare De Gustări Din Carne Cu Aromă De PepperoniBețișoare De Gustări Din Carne Cu Aromă De Pepperoni
VarVar
GheațăGheață
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții1
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareBăutură
Revista