Roquefort & rulouri de nuc
Rulourile de rețetă Roquefort & nuc pot fi făcute în aproximativ 50 de minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 499 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 1,8 USD pe porție. 132 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Această rețetă de la BBC Good Food necesită nuci, unt, ouă și drojdie cu acțiune rapidă a plicului. Este o opțiune bună dacă urmați un lacto ovo vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Roquefort și pâine scurtă de nuc, Roquefort și salată de nuci prăjite, și Salată de cicoare-andive Roquefort și nucă.
Instrucțiuni
Așezați nucile într-un robot de bucătărie și pulsați pentru a toca mărunt; se lasă într-o parte.
Puneți făina, 10 g sare, drojdia, untul și 300 ml apă într-un castron, amestecați împreună și începeți să masați ingredientele timp de un minut. Dacă amestecul pare uscat, adăugați mai multă apă câte o lingură pentru a face un aluat moale, dar nu lipicios, apoi frământați în castron încă câteva minute pentru a aduce aluatul împreună.
Răsturnați aluatul pe o suprafață de lucru ușor făinată și frământați bine timp de 10 minute înainte de a reveni în vas. Acoperiți vasul cu folie alimentară și lăsați să crească într-un loc cald timp de 1 oră. frământați scurt nucile în aluat, apoi lăsați să crească în vas încă 20 de minute.
Răsturnați aluatul pe o suprafață ușor făinată și rotiți-l într-un dreptunghi, aproximativ 50 x 20cm, grosime de 1cm.
Presărați roquefortul uniform peste aluat și apăsați ușor.
Așezați lățimea dreptunghiului în fața dvs. și înfășurați dreptunghiul ca o rolă elvețiană.
Tăiați în 8 bucăți de dimensiuni egale și așezați-le pe o tavă de copt ușor unsă, cu fața tăiată în jos. Acoperiți cu folie alimentară și lăsați să crească timp de 1 oră.
Încălziți cuptorul la 220C / 200C ventilator / gaz
Ungeți fiecare rundă de aluat cu oul bătut și coaceți timp de 20 de minute. Se lasă să se răcească câteva minute și se mănâncă încă cald. Acestea sunt delicioase singure sau servite cu o supă sau o salată groasă cu măr în ea.