Ropa Vieja (Tocană De Carne Cubaneză)

Ropa Vieja (Tocană De Carne Cubaneză)
Ropa Vieja (tocană de carne cubaneză) necesită aproximativ 3 ore de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 46G de proteine, 18g de grăsime, și un total de 589 calorii. Pentru $ 4.66 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați goyan adobo, piper măcinat goya, usturoi goya și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma orezul, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării din America Centrală. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 75%, ceea ce e bine. Încercați Ropa Vieja - Tocană De Carne Cubaneză, Tocană De Carne Cubaneză (Ropa Vieja), și Tocană Cubaneză Ropa Vieja pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o oală mare cu fund greu la foc mediu-mare. Condimentează carnea cu Adobo.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Adăugați friptura în oală și gătiți în loturi, răsturnând o dată, până se rumenesc bine, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Transferați carnea pe o farfurie. Reduceți căldura la mediu. Se amestecă ceapa și ardeii. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand legumele sunt moi, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
4
Adăugați sofrito și usturoi în oală; gatiti pana cand este parfumat, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
5
Se amestecă 3 căni de apă, sos de roșii, Sazon, bulion de vită și piper. Aduceți amestecul la fierbere. Întoarceți carnea de vită în oală. Se reduce focul la mediu scăzut și se fierbe, acoperit, amestecând ocazional, aproximativ 45 de minute. Se amestecă măslinele și caperele. Acoperiți oala; fierbeți până când carnea se toacă ușor cu furculița, 1 - 1 1/2 ore, adăugând mai multă apă în măsurători de 1/4 cană, dacă oala devine uscată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
500 De Grame De Carne Tocată Premium500 De Grame De Carne Tocată Premium
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Amestec Congelat De Mazăre, Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole NeagrăAmestec Congelat De Mazăre, Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
6
Transferați carnea pe suprafața de lucru; tăiați carnea cu două furculițe. Aduceți sosul rămas la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
7
Se amestecă carnea și coriandrul în sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
8
Se servește cu orez alb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez AlbOrez Alb

Vin recomandat: Gewurztraminer, Pinot Gris, Riesling

Caraibe în meniu? Încercați să împerecheați cu Gewurztraminer, Pinot Gris și Riesling. Veți dori să optați pentru vinuri cu puțină dulceață atunci când aveți de-a face cu mâncăruri picante din Caraibe. Serviți aceste vinuri răcite, astfel încât să fie și mai răcoritoare. Chateau Bianca Gewurztraminer cu un rating de 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Chateau Bianca Gewurztraminer
Chateau Bianca Gewurztraminer
Sălbatic aromat, cu note de litchi, condimente exotice și o notă de petale de trandafir. Note moi, dar picante pe gust, cu o notă de aciditate clară la final. Mare cu Ziua Recunostintei affair!
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții6
Scor De Sănătate45
Revista