Rome și capre
Romele și caprele ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru 98 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 24 de porții cu 147 calorii, 5g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți piper, unt, pătrunjel și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Tartă Cu Brânză De Smochine Și Capre, Tarte cu brânză de sfeclă roșie și de capră, și Bruschetta Cu Brânză De Avocado, Mazăre Și Capre pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă împreună primele 5 ingrediente într-un vas superficial. Se amestecă untul; pus deoparte.
Combinați brânza de capră, piperul și sarea într-un castron mic.
Tăiați roșiile pe jumătate orizontal; tăiați o cantitate mică de marginile rotunjite, dacă este necesar, astfel încât jumătățile să stea în poziție verticală.
Îndepărtați semințele și pulpa. Lingură aproximativ 2 lingurițe amestec de brânză de capră în fiecare jumătate.
Înmuiați jumătățile de roșii, cu susul în jos, în amestec de pesmet, acoperind Generos.
Așezați, cu partea dreaptă în sus, pe o foaie de copt unsă.
Coaceți la 400 timp de 15 până la 18 minute sau până se rumenesc ușor.
Transferați roșiile pe platoul de servire.
* Panko-pesmetul grosier mare folosit de obicei în gătitul japonez-poate fi găsit pe piețele asiatice sau internaționale. Pesmetul proaspăt prăjit poate înlocui.