Rome și capre

Rome și capre
Romele și caprele ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru 98 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 24 de porții cu 147 calorii, 5g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți piper, unt, pătrunjel și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Tartă Cu Brânză De Smochine Și Capre, Tarte cu brânză de sfeclă roșie și de capră, și Bruschetta Cu Brânză De Avocado, Mazăre Și Capre pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă împreună primele 5 ingrediente într-un vas superficial. Se amestecă untul; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
2
Combinați brânza de capră, piperul și sarea într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
3
Tăiați roșiile pe jumătate orizontal; tăiați o cantitate mică de marginile rotunjite, dacă este necesar, astfel încât jumătățile să stea în poziție verticală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
4
Îndepărtați semințele și pulpa. Lingură aproximativ 2 lingurițe amestec de brânză de capră în fiecare jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
5
Înmuiați jumătățile de roșii, cu susul în jos, în amestec de pesmet, acoperind Generos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
6
Așezați, cu partea dreaptă în sus, pe o foaie de copt unsă.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
7
Coaceți la 400 timp de 15 până la 18 minute sau până se rumenesc ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
8
Transferați roșiile pe platoul de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
9
Stropiți cu pesto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
10
* Panko-pesmetul grosier mare folosit de obicei în gătitul japonez-poate fi găsit pe piețele asiatice sau internaționale. Pesmetul proaspăt prăjit poate înlocui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet ProaspătPesmet Proaspăt
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții24
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista