Roman Pizza Bianca

Roman Pizza Bianca
Pizza romană Biancan este un fel principal mediteranean. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 46G de grăsime, și un total de 776 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru 5,27 USD pe porție, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 87 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați apă caldă, rucola pentru copii, sare de mare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 20 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 67%, care este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Roman Pizza Bianca, Pizza Bianca, și Pizza Bianca.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Se dizolvă drojdia în apă caldă într-un castron mare și se lasă să stea 5 minute. Se amestecă 3 căni de făină și sarea, amestecând până se omogenizează. Se amestecă încă 2 căni de făină; continuați să adăugați făină câte 1 lingură la un moment dat (până la 1/2 cană), amestecând până când aluatul se îndepărtează de castron, dar este încă lipicios. Întoarceți aluatul pe o suprafață de lucru ușor făinată și frământați cu mâinile ușor făinate. Începeți prin a plesni aluatul pe tejghea, trăgându-l spre tine cu o mână și împingându-l departe de tine cu cealaltă. Îndoiți aluatul înapoi peste el însuși (folosiți o racletă de bancă sau un cuțit larg pentru a ajuta la răzuirea aluatului de pe suprafață). Repetați până când este mai ușor de manevrat, de aproximativ 10 ori. Terminați frământarea normală până când aluatul este neted, elastic și moale, dar puțin lipicios, aproximativ 10 minute. Formați aluatul într-o bilă și transferați-l într-un castron ușor uns; întoarceți-vă la strat. Acoperiți cu plastic și lăsați să crească într-un loc cald până își dublează volumul, aproximativ 3 ore. Apăsați-l cu degetul pentru a vedea dacă este gata; ar trebui să rămână o liniuță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Răzuitor De AluatRăzuitor De Aluat
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Pregătiți cărbunele într-un demaror de coș (permițând cărbunelui să ardă până când tot cărbunele este acoperit cu un strat subțire de cenușă cenușie) și adăugați la grătar, creând un foc pe două niveluri răspândind cărbunii peste jumătate din fundul grătarului, îngrămădindu-i într-o movilă înaltă de 3 Brichete, lăsând cealaltă jumătate fără cărbuni.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
4
Scoateți ușor aluatul din castron și împărțiți-l în 4 bucăți. Formați bucățile în rondele și lăsați-le să se odihnească pe o tigaie, acoperită cu un prosop lateral curat, timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Întindeți și modelați fiecare bucată de aluat într-un dreptunghi mare sau cerc pe o suprafață plană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
6
Ungeți blaturile fiecăruia cu puțin ulei de măsline și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
7
Așezați pe grătar direct peste cărbuni, cu partea unsă în jos și grătiți până se rumenesc ușor, aproximativ 1 minut. Răsturnați și grătiți timp de 1 minut mai mult.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
8
Scoateți de pe grătar și aranjați taleggio-ul deasupra. Apoi dollop pe unele ricotta si se presara cu Parmigiano-Reggiano. Reveniți la grătar pe partea opusă (pentru grătar indirect). Acoperiți și grătiți până când brânza este topită și bubuită. Acoperiți fiecare pizza cu rucola și stropiți cu ulei de trufe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De TrufeUlei De Trufe
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Brânză TaleggioBrânză Taleggio
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume

Vin recomandat: Sangiovese, Shiraz, Vinul Barbera

Pizza funcționează foarte bine cu vinul Sangiovese, Shiraz și Barbera. Cel mai bun vin pentru pizza depinde de topping-uri! Pizza cu sos roșu va necesita un vin roșu cu o anumită aciditate, cum ar fi un barberan sau sangiovese. Adăugați pepperoni sau cârnați și puteți merge mai îndrăzneț cu o syrah. Un vin pe care l-ați putea încerca este Luiano Chianti Classico Riserva. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 28 de dolari.
Luiano Chianti Classico Riserva
Luiano Chianti Classico Riserva
Un vin bogat, structurat, cu un buchet complex stratificat cu arome de cireșe roșii coapte și violete, urmate de note de piele și piper alb. Fermentat în oțel inoxidabil, vinul se odihnește timp de 10 luni înainte de a fi transferat în butoaie de stejar francez și American, unde a îmbătrânit timp de 12 luni.
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 20 m.
Porții8
Scor De Sănătate22
Revista