Pumnul spumant de rom și rodie este un fără gluten, primar și vegan băutură. Această rețetă servește 4 și costă 9,33 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 485 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 8 ore și 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați rom jamaican îmbătrânit, suc de rodie, rodie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Punch de Halloween cu portocale și rodie strălucitoare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru blocul de gheață:cu o zi înainte de a servi pumnul, așezați bucățile de rodie într-o cratiță mică. Cuibărește feliile de tei între bucățile de rodie și de-a lungul părților laterale ale cratiței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felie De Tei
Rodie
Punch
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
2
Adăugați suficientă apă pentru a acoperi fructele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
1
Combinați sucul de rodie, romul, sucul de lămâie, siropul simplu și amarul de portocale într-un recipient de 5 căni. Acoperiți și refrigerați până la răcire, aproximativ 3 ore.Când este gata de servit, transferați amestecul de rom într-un pumn de 3-1/2 litri sau într-un bol de servire. Amestecați ușor vinul spumant (nu amestecați prea mult sau pumnul dvs. va fi plat).pentru a scoate blocul de gheață din cratiță, înmuiați tigaia în apă fierbinte sau încălziți-o peste flacără pe un arzător de plită până când blocul de gheață se eliberează. Plutiți-l în pumn și serviți imediat.