Rom-Flan De Cartofi Dulci
Rum-flanul de cartofi dulci este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 8 porții. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 249 calorii, 6g de proteine, și 6g de grăsime. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare European. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de unt, extract de vanillan, cartof dulce și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Flan De Cartofi Dulci, Flan De Cartofi Dulci, și Flan De Rom Cu Unt De Cartofi Dulci.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 30
Gatiti cartoful dulce in apa clocotita 10 minute sau pana se inmoaie si scurgeti. Puneți cartoful dulce cu o furculiță până se omogenizează.
Așezați 1/2 cană de zahăr într-o cratiță mică și grea. Gatiti zaharul la foc mediu 5 minute sau pana devine auriu, amestecand dupa cum este necesar pentru a dizolva zaharul uniform. Se toarnă imediat într-o tigaie rotundă de 8 inci acoperită cu spray de gătit, răsturnând tigaia înainte și înapoi rapid până când zahărul caramelizat acoperă fundul.
Așezați cartoful dulce, 1/2 cană de zahăr, romul și ingredientele rămase într-un castron mare, amestecând bine cu un tel.
Se toarnă amestecul de cartofi dulci în tigaia pregătită.
Așezați tigaia într-un vas de copt de 13 x 9 inci; adăugați apă fierbinte în vas la o adâncime de 1 inch.
Coaceți la 300 timp de 1 1/2 ore sau până când un cuțit introdus în centru iese curat.
Scoateți tigaia din vas; se răcește complet pe un suport de sârmă. Acoperiți și răciți cel puțin 3 ore.
Slăbiți marginea flanului cu un cuțit sau o spatulă de cauciuc.
Așezați o farfurie de desert, cu susul în jos, deasupra tigaiei; inversați flanul pe farfurie.
Stropiți orice sirop caramelizat rămas peste flan.