Rom-Flan De Cartofi Dulci

Rom-Flan De Cartofi Dulci
Rum-flanul de cartofi dulci este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 8 porții. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 249 calorii, 6g de proteine, și 6g de grăsime. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare European. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de unt, extract de vanillan, cartof dulce și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Flan De Cartofi Dulci, Flan De Cartofi Dulci, și Flan De Rom Cu Unt De Cartofi Dulci.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 30
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Gatiti cartoful dulce in apa clocotita 10 minute sau pana se inmoaie si scurgeti. Puneți cartoful dulce cu o furculiță până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
3
Așezați 1/2 cană de zahăr într-o cratiță mică și grea. Gatiti zaharul la foc mediu 5 minute sau pana devine auriu, amestecand dupa cum este necesar pentru a dizolva zaharul uniform. Se toarnă imediat într-o tigaie rotundă de 8 inci acoperită cu spray de gătit, răsturnând tigaia înainte și înapoi rapid până când zahărul caramelizat acoperă fundul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Lingură De Grăsime Naturală1 Lingură De Grăsime Naturală
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Așezați cartoful dulce, 1/2 cană de zahăr, romul și ingredientele rămase într-un castron mare, amestecând bine cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Miere De CitriceMiere De Citrice
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Se toarnă amestecul de cartofi dulci în tigaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Așezați tigaia într-un vas de copt de 13 x 9 inci; adăugați apă fierbinte în vas la o adâncime de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
7
Coaceți la 300 timp de 1 1/2 ore sau până când un cuțit introdus în centru iese curat.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
8
Scoateți tigaia din vas; se răcește complet pe un suport de sârmă. Acoperiți și răciți cel puțin 3 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
9
Slăbiți marginea flanului cu un cuțit sau o spatulă de cauciuc.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
10
Așezați o farfurie de desert, cu susul în jos, deasupra tigaiei; inversați flanul pe farfurie.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
11
Stropiți orice sirop caramelizat rămas peste flan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista