Rom-Flan De Cartofi Dulci

Rom-Flan De Cartofi Dulci
Rum-flanul de cartofi dulci este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 8 porții. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 249 calorii, 6g de proteine, și 6g de grăsime. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare European. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de unt, extract de vanillan, cartof dulce și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Flan De Cartofi Dulci, Flan De Cartofi Dulci, și Flan De Rom Cu Unt De Cartofi Dulci.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 30
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Gatiti cartoful dulce in apa clocotita 10 minute sau pana se inmoaie si scurgeti. Puneți cartoful dulce cu o furculiță până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
3
Așezați 1/2 cană de zahăr într-o cratiță mică și grea. Gatiti zaharul la foc mediu 5 minute sau pana devine auriu, amestecand dupa cum este necesar pentru a dizolva zaharul uniform. Se toarnă imediat într-o tigaie rotundă de 8 inci acoperită cu spray de gătit, răsturnând tigaia înainte și înapoi rapid până când zahărul caramelizat acoperă fundul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
4
Așezați cartoful dulce, 1/2 cană de zahăr, romul și ingredientele rămase într-un castron mare, amestecând bine cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Miere De CitriceMiere De Citrice
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Se toarnă amestecul de cartofi dulci în tigaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Așezați tigaia într-un vas de copt de 13 x 9 inci; adăugați apă fierbinte în vas la o adâncime de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
7
Coaceți la 300 timp de 1 1/2 ore sau până când un cuțit introdus în centru iese curat.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
8
Scoateți tigaia din vas; se răcește complet pe un suport de sârmă. Acoperiți și răciți cel puțin 3 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Slăbiți marginea flanului cu un cuțit sau o spatulă de cauciuc.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
10
Așezați o farfurie de desert, cu susul în jos, deasupra tigaiei; inversați flanul pe farfurie.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
11
Stropiți orice sirop caramelizat rămas peste flan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista