Rola De Homar Maine De Renume Mondial

Celebrul Maine Lobster Roll ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 3. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 68G de proteine, 36g de grăsime, și un total de 728 calorii. Pentru $21.09 pe portie, această rețetă acoperă 42% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de castraveți, sare de mare, scallions și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a folosi maioneza, puteți urma acest fel principal cu Super! Brownies Cu Unt De Arahide Făcute Mai Ușoare ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 6 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este bun. Încercați Alimentatie pe Weight Watchers: homar Lady Maine homar role, Maine Homar Coace, și Lasagna De Homar Maine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Pregătiți salata de homar.
Dacă folosiți homari vii, aburiți-i sau fierbeți-i.
Se lasă să se răcească la temperatura camerei. Folosiți un cleaver pentru a sparge și a îndepărta carnea din gheare, articulații și cozi.
Scoateți cartilajul din gheare și intestinele din cozile cărnii gătite.
Tăiați carnea în zaruri de 1/2 inci. Puteți alege toată carnea din carcasă și adăugați-o la carne sau congelați carcasa pentru supă sau bulion.
Așezați castravetele într-un colizor timp de cel puțin 5 minute pentru a scurge excesul de lichid.
Combinați homarul, maioneza de castraveți și tarhonul.
Adăugați scallions. Condimentează cu sare și piper. Acoperiți cu folie de plastic și răciți timp de 30 de minute până la 1 oră. Preîncălziți o tigaie grea mare (12 până la 14 inci) la foc mediu-mic (o tigaie neagră din fontă este perfectă). Ungeți ușor ambele părți ale fiecărui coc.
Puneți-le în tigaie și gătiți aproximativ 2 minute până se rumenesc. Întoarceți chiflele și prăjiți cealaltă parte. Sau prăjiți chiflele sub un pui de carne. Când chiflele sunt gata, umpleți-le cu salata de homar răcită.
Așezați fiecare rolă pe o hârtie mică sau o farfurie de porțelan; garnisiți cu murături și chipsuri de cartofi.
Vin recomandat: Chablis, Chardonnay
Homarul poate fi asociat cu Chablis și Chardonnay. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și locul. Ai putea încerca Louis Jadot Chablis Montee de Tonnerre Premier Cru. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 52 de dolari pe sticlă.
![Louis Jadot Chablis Montee de Tonnerre Premier Cru]()
Louis Jadot Chablis Montee de Tonnerre Premier Cru
"Chablis se află în partea de nord a Burgundiei, la jumătatea distanței dintre Dijon și Paris. Aproximativ 3500 de hectare sunt plantate (inclusiv 856 ha de premieri și Grands crus) cu Chardonnay. Podgoriile Premier Cru reprezintă 20% din dimensiunea totală a Burgundia Premiers Crus. Există 40 de" Climate "de premieri Crus, printre care"Montcormule de tonnerre". Sfat de servire : salate mixte, salată soja, tempura de legume, fructe de mare , sushis, nems, cheviche, tartru de somon, bucătărie vegetariană: tartă de legume, fenicul, clătite de dovlecei, gratin de legume, tăiței wok, burger vegan, pește și chipsuri, yakitori de pui, escargots, Oeuf en meurette, picioare de broască cu pătrunjel, brânză de capră.