Rocky Mountain Bars
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Rocky Mountain Bars. Această rețetă servește 24 și costă 31 de cenți pe porție. O porție conține 204 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime. 71 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână nuci, chipsuri de ciocolată, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 47 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Rocky Mountain Avalanche Baruri, Rocky Mountain S ' more, și Rocky Mountain Grill pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. tapetați o tigaie metalică de 13 cm 9 inch cu folie și pulverizați cu spray de gătit sau
Bucuria lui Baker.Topiți untul și ciocolata împreună în cuptorul cu microunde și lăsați-le deoparte să se răcească ușor. Între timp, într-un bol de amestecare, bateți ouăle, zahărul și vanilia până când sunt ușoare și pufoase.
Adăugați amestecul de ciocolată topită în ouă și bateți bine.
Se amestecă făina și praful de copt și se amestecă (nu se bate prea mult) în aluat împreună cu nucile.
Răspândiți în tigaie pregătită și setați aside.In un alt castron, bateți împreună crema de brânză, untul și zahărul până devin pufoase.
Adăugați oul, vanilia și făina și amestecați doar până se amestecă. Se amestecă nucile și se întinde aluatul în tigaia care acoperă amestecul de ciocolată.
Se presară cu chipsuri de ciocolată.
Coaceți la 350 F timp de 30 de minute.
Scoateți din cuptor și presărați cu marshmallows. Reveniți la cuptor timp de 2 minute pentru a pufni marshmallows.Glazură: topiți untul și ciocolata într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde și lăsați să se răcească. Într-un bol de amestecare, bateți amestecul de ciocolată topită, crema de brânză, laptele, vanilia și zahărul pudră până se omogenizează.
Se întinde pe stratul de marshmallow. Când am făcut acest lucru, nu am putut acoperi întregul strat de marshmallows și am ajuns să las margini de aproximativ 1/2 până la 1 inch. Se răcește complet în tigaie, apoi se transferă la frigider și se răcește timp de aproximativ 4 ore.Când este gata de tăiat, ridicați-l din tigaie și așezați-l pe o tăietură mare. Cu un cuțit de bucătar, tăiați marginile acolo unde glazura de ciocolată nu a ajuns. Acum înscrie tortul în jumătate, apoi înscrie fiecare jumătate în 12 bare, astfel încât să obții 24 de bare în total.