Rockin ' Oysters Rockefeller

Rockin ' Oysters Rockefeller
Rockin ' stridii Rockefeller necesită în jurul valorii de 1 oră de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 16 și costă 1,02 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană și דל פחמימות,ă are 228 calorii, 12g de proteine, și 18g de grăsime per portie. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 260 ar spune că a ajuns la fața locului. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de stridii nedeschise, sare, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 52%, care este solid. Rețete similare includ Stridii Rockefeller, Stridii Rockefeller, și Stridii Rockefeller.

Instrucțiuni

1
Curățați stridiile și puneți-le într-un vas mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Se toarnă bere și suficientă apă pentru a acoperi stridiile; adăugați 2 căței de usturoi, sare condimentată și boabe de piper. Aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Betisoare De Carne Cu Aromă De Pepperoni Fiecare), Tăiate în Bucăți MiciBetisoare De Carne Cu Aromă De Pepperoni Fiecare), Tăiate în Bucăți Mici
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
3
Se ia de pe foc, se scurge și se răcește.
4
Odată ce stridiile sunt răcite, rupeți și aruncați coaja superioară. Aranjați stridiile pe o foaie de copt. Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
5
Topiți untul într-o cratiță la foc mediu. Gatiti ceapa si usturoiul in unt pana se inmoaie. Reduceți căldura la minim și amestecați spanacul, Monterey Jack, fontina și mozzarella. Gatiti pana se topeste branza, amestecand frecvent. Se amestecă laptele și se condimentează cu sare și piper. Sosul de lingură peste fiecare stridie, umplând doar coaja.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Monterey Jack CheeseMonterey Jack Cheese
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Brânză FontinaBrânză Fontina
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
6
Se presară cu pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
7
Coaceți până la aur și bule, aproximativ 8 până la 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții16
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista