Risotto verde Collard și lichior de oală
Risotto verde Collard și lichior de oală este un fără gluten băutură. Pentru $1.44 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 359 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați melasă, unt, ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este bun. Încercați Salată De Varză Verde, Collard Verde Împachetări, și Collard Verde Carbonara pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez; adăugați slănină și gătiți până când sunt crocante.
Adauga ceapa, si saut 5-7 minute sau pana cand se inmoaie.
Adăugați usturoi; saut 1 minut.
Se amestecă în verdeață collard, sare și piper; saut la foc mediu 5 minute sau până când verdele se ofilesc. Se amestecă bulionul de pui. Reduceți căldura la mediu-scăzut; acoperiți și gătiți amestecul timp de 45 de minute sau până când verdele este fraged.
Se toarnă amestecul de verdeață printr-o strecurătoare cu plasă de sârmă într-un recipient, rezervând verdeață și lichior de oală.
Bateți melasa și untul în lichior de oală.
Se amestecă verdele în Risotto.
Așezați 1 cană Risotto verde Collard în fiecare dintre cele 6 boluri. Amestec de lichior oală oală uniform deasupra.