Risotto Rosso de Andrew Carmellini cu vin roșu, Radicchio și Mozzarella afumată

Risotto Rosso de Andrew Carmellini cu vin roșu, Radicchio și Mozzarella afumată
Rețeta Risotto Rosso a lui Andrew Carmellini cu vin roșu, Radicchio și Mozzarellan afumat este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un spectaculos fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Acest fel principal are 753 calorii, 18g de proteine, și 26g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 5,05 USD pe porție. 7 persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de usturoi, pătrunjel cu frunze plate, port și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Strozzapreti de Andrew Carmellini cu cârnați, struguri și vin roșu, Plăcintă cu oală de pui a lui Andrew Carmellini, și Puiul prăjit al lui Andrew Carmellini.

Instrucțiuni

1
Tăiați fiecare jumătate de radicchio în treimi pe lungime, apoi tăiați fiecare segment în jumătate transversal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apa Plus 2 Linguri SareApa Plus 2 Linguri Sare
2
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie cu fund greu de 12 inci la foc mediu-mare până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați usturoiul și radicchio. Condimentează cu sare și piper și gătește, amestecând frecvent, până când radicchio a început să se ofilească, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Apa Plus 2 Linguri SareApa Plus 2 Linguri Sare
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
4
Adăugați port, amestecați pentru a combina și găti, amestecând ocazional, până când portul s-a evaporat și bucățile de radicchio sunt moi, dar păstrează un pic de textură și sări, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apa Plus 2 Linguri SareApa Plus 2 Linguri Sare
PortPort
5
Se ia de pe foc și se lasă deoparte. Aruncați cățelul de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
6
Aduceți stocul la foc mic într-o cratiță medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
7
Încălziți restul de 2 linguri de ulei într-o cratiță mare sau cuptor olandez la foc mare până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
8
Adăugați ceapa și saut până la translucid, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
9
Adăugați orez și amestecați cu lingura de lemn până când este bine acoperită cu ulei de măsline. Continuați să gătiți până se prăjește ușor, aproximativ 1 1/2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
10
Adăugați o ceașcă de vin. Gatiti, amestecand constant, pana cand vinul este absorbit in cea mai mare parte, 1-2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
11
Adăugați jumătate din stoc. Gatiti, amestecand frecvent, pana cand stocul este absorbit in cea mai mare parte, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
12
Adăugați stocul rămas și gătiți, amestecând frecvent, până când orezul este doar fraged și legat într-un sos cremos, asemănător cu tocană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
13
Adăugați radicchio și cimbru. Gatiti un minut, amestecand continuu, apoi scoateti-l de pe foc. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Apa Plus 2 Linguri SareApa Plus 2 Linguri Sare
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
14
Adăugați jumătate de mozzarella afumată, Parmigiano și unt și amestecați bine. Îndoiți pătrunjelul și serviți imediat, topping fiecare porție cu mai mult Parmigiano și mozzarella afumată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate21
Revista