Risotto de sparanghel și ceapă verde
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați Risotto de sparanghel și ceapă verde. Această rețetă servește 6. Pentru $2.19 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 395 calorii, 21g de proteine, și 14g de grăsime per portie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca fel principal. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de garnitură: parmezan, ceapă verde, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 47%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Sparanghel + Risotto De Ceapă De Primăvară, Risotto verde de primăvară cu mazăre, sparanghel și fenicul, și Risotto De Sparanghel Sălbatic Și Busuioc Opal Cu Roșii Verzi Refrigerate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o cratiță mare grea la foc mediu; adăugați ceapa verde și cimbru și sotati 1 minut sau până când ceapa este moale.
Adăugați orez, amestecând pentru a acoperi.
Adăugați 2 1/2 cesti bulion, și se aduce la fierbere. Reduceți căldura la mediu-scăzut; se fierbe, amestecând ocazional, 15 minute.
Adăugați 1/2 cană bulion și gătiți, amestecând constant, până când lichidul este absorbit. Repetați procedura cu bulionul rămas, 1/2 cană la un moment dat. (Timpul total de gătire este de aproximativ 20 de minute.)
Se amestecă sparanghelul. Fierbeți încă 3 până la 5 minute sau până când sparanghelul este fraged și amestecul este cremos. Se amestecă parmezanul.