Risotto de sparanghel și ceapă verde

Risotto de sparanghel și ceapă verde
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați Risotto de sparanghel și ceapă verde. Această rețetă servește 6. Pentru $2.19 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 395 calorii, 21g de proteine, și 14g de grăsime per portie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca fel principal. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de garnitură: parmezan, ceapă verde, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 47%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Sparanghel + Risotto De Ceapă De Primăvară, Risotto verde de primăvară cu mazăre, sparanghel și fenicul, și Risotto De Sparanghel Sălbatic Și Busuioc Opal Cu Roșii Verzi Refrigerate pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-o cratiță mare grea la foc mediu; adăugați ceapa verde și cimbru și sotati 1 minut sau până când ceapa este moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Adăugați orez, amestecând pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
3
Adăugați 2 1/2 cesti bulion, și se aduce la fierbere. Reduceți căldura la mediu-scăzut; se fierbe, amestecând ocazional, 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
4
Adăugați 1/2 cană bulion și gătiți, amestecând constant, până când lichidul este absorbit. Repetați procedura cu bulionul rămas, 1/2 cană la un moment dat. (Timpul total de gătire este de aproximativ 20 de minute.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
5
Se amestecă sparanghelul. Fierbeți încă 3 până la 5 minute sau până când sparanghelul este fraged și amestecul este cremos. Se amestecă parmezanul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Roșii Hunt's®Sos De Roșii Hunt's®
2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete
6
Serviți imediat.
7
Garnisiți, dacă doriți.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate13
Revista