Risotto de porumb dulce cu Herbes de Provence ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă face 6 porții cu 450 calorii, 15g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $2.19 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 15 persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare și piper kosher, bulion bogat de pui, parmezan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. Este o buget prietenos rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 52%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Fripturi de miel cu Herbes de Provence și ceapă dulce la grătar, Herbes de Provence, și Herbes de Provence.
Instrucțiuni
1
Încălziți bulionul de pui într-o cratiță medie la foc mediu-mic până când este fierbinte, reduceți focul la minim și păstrați bulionul la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Încălziți uleiul într-o cratiță mare la foc mediu până când este fierbinte, dar nu fumați. Gatiti scallions, amestecand, doar pana la translucid, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Verde
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Adăugați orezul, amestecând încet și continuu cu o lingură de lemn până când boabele sunt opace și acoperite în ulei, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe
Orez
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De Lemn
4
Adăugați 1/2 linguriță de sare și câteva măcinări de piper și turnați vinul. Gatiti si amestecati pana se evapora tot lichidul, aproximativ 3 minute. Nu lăsați orezul să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper
Orez
Sare
Vin
5
Se toarnă aproximativ 1 cană din bulionul cald și se amestecă cu o lingură de lemn până când orezul a absorbit tot lichidul, aproximativ 6 minute. Când aproape tot lichidul a dispărut, se toarnă într-un alt stoc de 1/2 cană. Continuați să amestecați și să adăugați bulionul, 1/2 cană odată, permițând orezului să absoarbă lichidul înainte de a adăuga mai mult. După ce orezul a absorbit 2 1/2 căni de stoc, gustați-l. Orezul trebuie să fie ferm până la mușcătură, dar cremos. Dacă este greu, continuați să adăugați stoc, 1/2 cană la un moment dat, amestecând constant, până când orezul are un gust perfect pentru dvs. (Este posibil să nu aveți nevoie de tot stocul.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc
Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De Lemn
Polonic
6
Se amestecă porumbul și se reduce focul la foarte scăzut, astfel încât risotto să nu mai fiarbă. Se amestecă untul, brânza și ierburile. Se condimentează cu sare și piper după gust și se servește imediat.