Risotto de ovăz tăiat din oțel cu dovlecei și ciuperci

Risotto de ovăz tăiat din oțel cu dovlecei și ciuperci
Risotto de ovăz tăiat din oțel cu dovlecei și ciuperci ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 377 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 2,35 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de strop de piper, salvie, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Butternut Squash Risotto Ciuperci Umplute, Risotto De Dovleac, și Risotto De Dovleac.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Pentru a pregăti dovleceii, combinați dovleceii, uleiul de măsline, 1/2 linguriță de salvie, 1/4 linguriță de sare și un strop de piper într-o tigaie cu jeleu; aruncați bine pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
PiperPiper
Suc De FructeSuc De Fructe
JeleuJeleu
RolaRola
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Coaceți la 400 timp de 20 de minute sau până se înmoaie și începe să se rumenească, amestecând la fiecare 7 minute. Pune deoparte; păstrați cald.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Pentru a pregăti risotto, aduceți 1 1/2 căni de apă și bulion la foc mic într-o cratiță medie (nu fierbeți). Păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
5
Încălziți o tigaie medie la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Se adauga ceapa si usturoiul; saut 3 minute sau pana devin aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
7
Adăugați ovăz; gatiti 3 minute sau pana cand ovazul devine parfumat si incepe sa se rumeneasca, amestecand constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OvăzOvăz
8
Adăugați vin; gatiti 1 minut sau pana cand lichidul este aproape absorbit, amestecand continuu. Se amestecă 1 cană de amestec de bulion; gatiti 4 minute sau pana cand lichidul este aproape absorbit, amestecand continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
VinVin
9
Adăugați amestecul de bulion rămas, 1/2 cană la un moment dat, amestecând constant până când fiecare porție de bulion este absorbită înainte de a adăuga următoarea (aproximativ 25 de minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
10
Scoateți risotto de pe foc; se amestecă 1/2 cană de brânză, 2 lingurițe de salvie și 1/4 linguriță de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
PiperPiper
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
11
Topiți untul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
12
Se adauga ciupercile si 1/2 lingurita de sare; saut 3 minute sau pana cand se inmoaie si incepe sa se rumeneasca. Se amestecă dovleceii; gatiti 1 minut sau pana se incalzeste bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
Suc De FructeSuc De Fructe
SareSare
13
Puneți aproximativ 2/3 cană risotto în fiecare din cele 6 boluri; acoperiți fiecare porție cu 1/2 cană amestec de ciuperci, 2 lingurițe de brânză și piper măcinat grosier, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Măcinat GrosierPiper Negru Măcinat Grosier
CiuperciCiuperci
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italiană în meniu? Încercați să împerecheați cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Castellani Chianti Annata. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Castellani Chianti Annata
Castellani Chianti Annata
Culoare roșie rubinie strălucitoare. Nasul este intens și fructat, cu un parfum violet și o ușoară notă de cireșe și coacăze roșii. Palatul este uscat și echilibrat, ușor tanic, care se transformă în catifelare catifelată.Se asortează bine cu paste delicioase cu mâncăruri picante cu paste. Ideal cu fripturi, fripturi și vițel la grătar.Amestec: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate18
Revista