Risotto de miel și anghinare Portofino

Risotto de miel și anghinare Portofino
Risotto de miel și anghinare Portofino este un fără gluten rețetă cu 6 porții. Pentru $3.21 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 632 calorii. Funcționează bine ca fel principal mediteranean. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, brânză asiago, miel fript și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 50%, care este solid. Rețete similare includ Salată De Creveți Portofino, Risotto De Anghinare, și Risotto De Anghinare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul și untul într-o cratiță mare la foc mediu. Se amestecă ceapa sau șalota și se sotează timp de 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
2
Se toarnă orezul și se amestecă bine pentru a acoperi, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
3
Apoi, turnați vinul și lăsați-l să se absoarbă de orez, aproximativ 2 până la 3 minute. Apoi, amestecați bulionul câte 1/2 cană, așteptând până când orezul absoarbe fiecare 1/2 cană înainte de a adăuga următoarea 1/2 cană. Repetați acest lucru până când ați folosit toate, cu excepția a 1/4 cană de bulion, rezervând acest lucru pentru mai târziu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
4
După aproximativ 20 de minute, orezul ar trebui să fie fraged, dar ferm. Opriți căldura. Se amestecă restul de 1/4 cană de bulion, brânza, mielul rămas, usturoiul și inimile de anghinare. Se amestecă bine pentru a se combina cu orezul și se servește pe farfurii calde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chips-uri Taco TricoloreChips-uri Taco Tricolore
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții6
Scor De Sănătate12
Revista