Risotto de dovleac de iarnă cu Radicchio

Risotto de dovleac de iarnă cu Radicchio ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,82 USD pe porție. O porție conține 471 calorii, 18g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați bulion de legume, piper, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Este perfect pentru Iarna. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Încercați Gnocchi Cu Dovleac De Iarnă Și Radicchio Ars, Risotto alla Zucca (Risotto de dovleac de iarnă), și Risotto de cuscus israelian cu dovlecei, Radicchio și unt de pătrunjel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Tăiați dovleceii pe jumătate pe lungime; aruncați semințele și membrana.
Așezați jumătățile de dovlecei, tăiați părțile în jos, pe o foaie de copt; coaceți la 375 timp de 50 de minute sau până când dovlecelul este fraged. Mișto. Peel squash; pulpă de piure. Puneți deoparte 1 cană de pulpă, rezervând pulpa rămasă pentru o altă utilizare.
Aduceți apă și bulion la foc mic într-o cratiță mare. Păstrați cald la foc mic.
Puneți un cuptor olandez acoperit cu spray de gătit la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Adăugați radicchio la cuptorul olandez; saut 2 minute sau până se ofilesc.
Așezați radicchio într-un castron.
Se presară cu 1/8 linguriță de piper. Topiți untul în cuptorul olandez.
Adăugați ceapa; saut 3 minute sau până se rumenesc ușor.
Adăugați orez; saut 1 minut. Se amestecă vinul și 1/2 cană de amestec de bulion; gatiti 3 minute sau pana cand lichidul este aproape absorbit, amestecand continuu.
Adăugați 2 căni de amestec de bulion, 1/2 cană la un moment dat, amestecând constant până când fiecare porție de lichid este absorbită înainte de a adăuga următoarea (aproximativ 15 minute în total). Se amestecă pulpa de dovleac. Repetați procedura cu restul de 1 1/4 cești de amestec de bulion (aproximativ 9 minute în total). Se amestecă amestecul de radicchio și jumătate și jumătate.
Se ia de pe foc; se amestecă brânza.
Se presară cu 1/8 linguriță de piper.