Risotto de dovleac cu creveți

Risotto de dovleac cu creveți
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Risotto de dovleac cu creveți. Această rețetă fără gluten și pescatarian servește 6 și costă $ 8.15 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 659 calorii. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați orez arborio, șalotă, sos beurre blanc și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Risotto alla crema di scampi (Risotto cu creveți pur și simplu), Risotto De Rață Și Dovleac Cu Semințe Picante De Dovleac, și Risotto De Creveți.

Instrucțiuni

1
Gatiti dovleceii in apa clocotita de 1/2 inch intr-un cuptor olandez, acoperit, 20 de minute sau pana se inmoaie; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se DoreșteColorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se Dorește
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
2
Tăiați și rezervați blaturile. Peel dovleci, și se taie în jumătate. Aruncați semințele. Puneți pulpa și puneți deoparte 1 1/4 căni, rezervând restul pentru o altă utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se DoreșteColorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se Dorește
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
3
Curățați creveții mari, lăsând cozile aprinse; devein, dacă doriți, și lăsați deoparte. Cojiți creveții medii și devein, dacă doriți; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
4
Aruncați tulpinile de ciuperci; capace feliate subțire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
5
Se amestecă împreună cuburi de bulion de pește și 2 litri de apă clocotită până se dizolvă bulionul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional2 Căni De Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
6
Topiți 1/2 cană de unt într-un cuptor olandez la foc mediu; adăugați șalotă, usturoi și orez și sotati până când șalotele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
7
Adăugați 1 cană de bulion de pește fierbinte; gatiti, amestecand continuu, pana cand lichidul este absorbit. Repetați procedura cu bulionul fierbinte rămas, câte 1 cană la un moment dat. (Timpul de gătire este de 35 până la 40 de minute.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
8
Adăugați 1 cană piure de dovleac (rezervați 1/4 cană de dovleac rămasă pentru sosul Beurre Blanc), creveți medii, ciuperci feliate, parmezan și cimbru; gatiti, amestecand continuu, 8-10 minute sau doar pana cand crevetii devin roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Colorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se DoreșteColorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se Dorește
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
9
Topiți 1 lingură de unt într-o tigaie mare; adăugați creveți mari și sotati 2 până la 4 minute sau doar până când creveții devin roz. Puneți risotto de dovleac pe farfurii de servire și stropiți uniform cu sos Beurre Blanc. Aranjați creveți mari în jurul risotto-ului și acoperiți cu blaturi de dovleac rezervate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Colorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se DoreșteColorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se Dorește
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
10
Garnisiți, dacă doriți.
11
* 1 1/4 cani conserve de dovleac poate înlocui pulpa de la 6 dovleci pentru copii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De DovleacConserve De Dovleac
Colorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se DoreșteColorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se Dorește
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate19
Revista