Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Risotto de dovleac. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 434 calorii. Pentru $ 2.06 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți nucșoară, parmezan, dovleac și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Risotto De Rață Și Dovleac Cu Semințe Picante De Dovleac, Risotto De Dovleac, și Risotto de dovleac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți bulionul de pui într-o cratiță și păstrați-l cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Într-o cratiță mare, încălziți 3 linguri. unt la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Biscuiti
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
3
Adăugați ceapa și gătiți până la translucid, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
4
Adăugați orez, dovleac proaspăt și nucșoară. Se amestecă aproximativ un minut, asigurându-se că tot orezul este acoperit cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(aroma Originala)
1-1/2 Cani De Biscuiti
1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
5
Adăugați 1 cană bulion de pui, amestecând bine; reduceți căldura la minim. Odată ce bulionul este încorporat, adăugați 1/2 cană mai mult bulion, amestecând constant. Continuați să adăugați bulion în trepte de 1/2 cană pe măsură ce orezul absoarbe lichidul, până când orezul este gătit. Orezul va dura aproximativ 25 de minute pentru a găti și ar trebui să fie cremos, dar al dente când este gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
6
În ultimele minute de gătit, amestecați dovleacul conservat și siropul de arțar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De Dovleac
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
7
Scoateți risotto de pe foc și amestecați restul de 2 linguri. unt, parmezan, salvie, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Sos De Roșii Hunt's®
1-1/2 Cani De Biscuiti
1/2 Crenguță Rozmarin
8
Lăsați să se odihnească câteva minute înainte de servire.
Italianul funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Santa Margherita Chianti Classico Riserva cu un rating de 4.8 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 27 de dolari pe sticlă.