Risotto De Ciuperci Sălbatice
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Risotto cu ciuperci sălbatice. O porție conține 318 calorii, 8g de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $1.96 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați orez arborio, șalotă, ciuperci și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Risotto de ciuperci sălbatice, Risotto De Ciuperci Sălbatice, și Risotto De Ciuperci Sălbatice pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți bulionul de legume la foc mic într-o cratiță medie. Reduceți căldura la minim; acoperiți și mențineți bulionul fierbinte.
Topiți 3 linguri de unt cu ulei de măsline într-o cratiță mare și grea la foc mediu.
Se adauga ceapa tocata; saut 1 minut.
Adăugați ciuperci sălbatice; gatiti pana cand ciupercile sunt fragede si sucurile sunt eliberate, aproximativ 8 minute.
Adăugați orez și amestecați pentru a acoperi.
Adăugați Sherry și fierbeți până când lichidul este absorbit, amestecând frecvent, aproximativ 8 minute. Creșteți căldura la mediu-mare.
Adăugați 3/4 cană bulion de legume fierbinte și fierbeți până se absoarbe, amestecând frecvent.
Adăugați bulionul de legume fierbinte rămas 3/4 cană la un moment dat, permițând absorbția bulionului înainte de a adăuga mai mult și amestecând frecvent până când orezul este doar fraged și amestecul este cremos, aproximativ 20 de minute. Se amestecă parmezanul și cimbru proaspăt tocat.
* Arborio, un orez italian cu cereale scurte, este disponibil pe piețele italiene și în multe supermarketuri la nivel național.