Risotto De Ciuperci Chanterelle

Risotto de ciuperci Chanterelle ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $2.53 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 477 calorii, 11g de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă servește 6. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Mergeți la magazin și ridicați orezul arborio, bulionul de pui degresat cu grăsime, uleiul de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Risotto de Chanterelle și un cadou pentru oală de risotto Lagostina, Risotto de Chanterelle cu dovlecei și Prosciutto prăjit, și Risotto De Orez Brun Cu Chanterelle De Dovlecei.
Instrucțiuni
Într-o tigaie de 12 inci cu laturi înalte de 2 inci sau o tigaie de 5 litri la foc mediu-mare, amestecați slănina până se rumenesc și se rumenesc, aproximativ 5 minute.
Transferați pe prosoape de hârtie pentru a se scurge. Aruncați toate, cu excepția a aproximativ 1/2 lingură de grăsime de slănină din tigaie.
Adăugați 2 linguri de ulei de măsline la tigaie la foc mediu-mare. Când este fierbinte, adăugați ceapă, usturoi, sare și piper. Reduceți focul la mediu și amestecați frecvent până când ceapa este foarte moale și rumenită, 20 până la 25 de minute (dacă ceapa începe să ardă, reduceți focul și amestecați în 2 linguri de apă).
Între timp, clătiți bietă. Tăiați și aruncați capetele tulpinii. Tăiați subțire tulpinile în cruce și tăiați grosolan frunzele. Într - o tigaie de 5 până la 6 litri la foc mare, aduceți la fierbere aproximativ 3 litri de apă.
Adăugați bietă și gătiți, amestecând ocazional, până când tulpinile sunt fragede pentru a mușca, 3 până la 4 minute.
Se scurge, se pune într-un castron mare cu apă cu gheață până se răcește și se scurge din nou.
Adăugați orez la ceapă și amestecați până la opac, aproximativ 3 minute.
Se adaugă vin și se amestecă la foc mediu până se absoarbe, 1 până la 2 minute.
Adăugați 6 căni de bulion, o cană la un moment dat, amestecând după fiecare adăugare până aproape absorbit, 20 până la 25 de minute în total (orezul trebuie să fie fraged pentru a mușca).
Se amestecă brânza, untul, slănina, mătgul și ciupercile prăjite. Dacă risotto este mai gros decât se dorește, amestecați puțin mai mult bulion. Puneți risotto în boluri largi și puțin adânci.