Risotto De Ciuperci Chanterelle

Risotto De Ciuperci Chanterelle
Risotto de ciuperci Chanterelle ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $2.53 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 477 calorii, 11g de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă servește 6. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Mergeți la magazin și ridicați orezul arborio, bulionul de pui degresat cu grăsime, uleiul de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Risotto de Chanterelle și un cadou pentru oală de risotto Lagostina, Risotto de Chanterelle cu dovlecei și Prosciutto prăjit, și Risotto De Orez Brun Cu Chanterelle De Dovlecei.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie de 12 inci cu laturi înalte de 2 inci sau o tigaie de 5 litri la foc mediu-mare, amestecați slănina până se rumenesc și se rumenesc, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Transferați pe prosoape de hârtie pentru a se scurge. Aruncați toate, cu excepția a aproximativ 1/2 lingură de grăsime de slănină din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați 2 linguri de ulei de măsline la tigaie la foc mediu-mare. Când este fierbinte, adăugați ceapă, usturoi, sare și piper. Reduceți focul la mediu și amestecați frecvent până când ceapa este foarte moale și rumenită, 20 până la 25 de minute (dacă ceapa începe să ardă, reduceți focul și amestecați în 2 linguri de apă).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Între timp, clătiți bietă. Tăiați și aruncați capetele tulpinii. Tăiați subțire tulpinile în cruce și tăiați grosolan frunzele. Într - o tigaie de 5 până la 6 litri la foc mare, aduceți la fierbere aproximativ 3 litri de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Adăugați bietă și gătiți, amestecând ocazional, până când tulpinile sunt fragede pentru a mușca, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
6
Se scurge, se pune într-un castron mare cu apă cu gheață până se răcește și se scurge din nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
7
Adăugați orez la ceapă și amestecați până la opac, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
8
Se adaugă vin și se amestecă la foc mediu până se absoarbe, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
9
Adăugați 6 căni de bulion, o cană la un moment dat, amestecând după fiecare adăugare până aproape absorbit, 20 până la 25 de minute în total (orezul trebuie să fie fraged pentru a mușca).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
10
Se amestecă brânza, untul, slănina, mătgul și ciupercile prăjite. Dacă risotto este mai gros decât se dorește, amestecați puțin mai mult bulion. Puneți risotto în boluri largi și puțin adânci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Chard ElvețianChard Elvețian
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate16
Revista