Risotto De Ciuperci Chanterelle

Risotto De Ciuperci Chanterelle
Risotto de ciuperci Chanterelle ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $2.53 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 477 calorii, 11g de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă servește 6. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Mergeți la magazin și ridicați orezul arborio, bulionul de pui degresat cu grăsime, uleiul de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Risotto de Chanterelle și un cadou pentru oală de risotto Lagostina, Risotto de Chanterelle cu dovlecei și Prosciutto prăjit, și Risotto De Orez Brun Cu Chanterelle De Dovlecei.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie de 12 inci cu laturi înalte de 2 inci sau o tigaie de 5 litri la foc mediu-mare, amestecați slănina până se rumenesc și se rumenesc, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Transferați pe prosoape de hârtie pentru a se scurge. Aruncați toate, cu excepția a aproximativ 1/2 lingură de grăsime de slănină din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați 2 linguri de ulei de măsline la tigaie la foc mediu-mare. Când este fierbinte, adăugați ceapă, usturoi, sare și piper. Reduceți focul la mediu și amestecați frecvent până când ceapa este foarte moale și rumenită, 20 până la 25 de minute (dacă ceapa începe să ardă, reduceți focul și amestecați în 2 linguri de apă).
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Între timp, clătiți bietă. Tăiați și aruncați capetele tulpinii. Tăiați subțire tulpinile în cruce și tăiați grosolan frunzele. Într - o tigaie de 5 până la 6 litri la foc mare, aduceți la fierbere aproximativ 3 litri de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați bietă și gătiți, amestecând ocazional, până când tulpinile sunt fragede pentru a mușca, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
6
Se scurge, se pune într-un castron mare cu apă cu gheață până se răcește și se scurge din nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Adăugați orez la ceapă și amestecați până la opac, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
8
Se adaugă vin și se amestecă la foc mediu până se absoarbe, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
9
Adăugați 6 căni de bulion, o cană la un moment dat, amestecând după fiecare adăugare până aproape absorbit, 20 până la 25 de minute în total (orezul trebuie să fie fraged pentru a mușca).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
10
Se amestecă brânza, untul, slănina, mătgul și ciupercile prăjite. Dacă risotto este mai gros decât se dorește, amestecați puțin mai mult bulion. Puneți risotto în boluri largi și puțin adânci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Chard ElvețianChard Elvețian
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate16
Revista