Risotto De Ciuperci
Risotto de ciuperci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 780 calorii, 25g de proteine, și 37g de grăsime. Pentru $ 4.39 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 9 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți unt, vin, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Risotto ai funghi (Risotto cu ciuperci), Risotto De Ciuperci, și Risotto De Ciuperci.
Instrucțiuni
Curățați ciupercile ștergând cu un prosop de hârtie uscat; nu spălați.
Îndepărtați tulpinile de ciuperci; se toacă grosier și se lasă deoparte.
Tăiați capacele de ciuperci în felii groase de 1/4 inch. (Dacă este mare, tăiați în bucăți de mușcătură.) Pune deoparte.
Se toarnă bulion în cratiță de 3 litri.
Adăugați tulpini de ciuperci tocate, cimbru, frunze de dafin și sos de soia; se încălzește la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți neacoperit 30 de minute.
Tulpina bulion; aruncați tulpinile, cimbru și frunze de dafin. Ar trebui să aveți aproximativ 6 căni de bulion; dacă nu, adăugați apă.
Într-o cratiță grea adâncă de 3 litri, topiți untul la foc mediu-mare.
Adăugați felii de ciuperci și ceapă; gatiti 5 minute.
Adăugați orez; se amestecă pentru a combina. Gatiti 1 minut.
Adăugați vin; se încălzește la fierbere. Gatiti pana cand lichidul este redus la jumatate.
Adăugați 1/2 cană bulion; gatiti la foc mediu-mare, amestecand continuu, pana cand orezul a absorbit lichidul.
Adăugând 1/2 cană de bulion la un moment dat, continuați să gătiți și să amestecați 20 până la 25 de minute până când tot bulionul a fost adăugat și absorbit. Când ați terminat, orezul trebuie doar gătit și ușor mestecat.
Se amestecă crema de brânză și parmezanul ras. Condimentează după gust cu sare și piper.
Pentru a face frunze de salvie prăjite, într-o tigaie de 8 inci, încălziți uleiul de măsline la foc mediu-mare.
Adăugați frunze de salvie, câteva pe rând, într-un singur strat; prăjiți 15 secunde (nu rumeniți frunzele).
Scoateți frunzele din tigaie; se presara cu strop de sare
Serviți risotto în boluri individuale de mică adâncime. Completați fiecare cu câteva frunze de salvie și așchii de parmezan.