Risotto de ceapă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 458 calorii, 12g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 3,48 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână vin, sparanghel, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 65%. Încercați Risotto De Ceapă Dulce, Risotto de ceapă caramelizată cu slănină, și Risotto De Ceapă, Praz Și Parm pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Scoateți capetele dure ale sparanghelului; tăiat în bucăți de 2 inci. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
2
Saut ceapa, usturoiul și sarea în ulei fierbinte într-un cuptor olandez până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Puteți încerca Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 60 de dolari pe sticlă.