Risotto De Ceapă
Risotto de ceapă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 458 calorii, 12g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 3,48 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână vin, sparanghel, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 65%. Încercați Risotto De Ceapă Dulce, Risotto de ceapă caramelizată cu slănină, și Risotto De Ceapă, Praz Și Parm pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scoateți capetele dure ale sparanghelului; tăiat în bucăți de 2 inci. Pune deoparte.
Saut ceapa, usturoiul și sarea în ulei fierbinte într-un cuptor olandez până se înmoaie.
Adăugați orez; gatiti, amestecand constant, 2 minute. Reduceți căldura la mediu; adăugați 1 cană bulion. Gatiti, amestecand des, pana cand lichidul este absorbit.
Repetați procedura cu bulionul rămas, câte 1 cană la un moment dat. (Timpul de gătire este de aproximativ 30 de minute.)
Adăugați sparanghel și vin; gătiți, amestecând ușor, până când lichidul este absorbit. Se amestecă brânza; serviți imediat.