Risotto De Calamar

Risotto de calmar este un fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 455 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 4,94 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Dacă aveți oregano, fulgi de piper, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma orezul arborio, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez Cu Ciocolata ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este bun. Încercați Risotto cu cerneală de calmar negru cu creveți la grătar, homar și vinetă de ceapă verde, Risotto de năsturel cu scampi și scoici - risotto aux langoustines, cresson et coquille St Jacques, și Risotto alla crema di scampi (Risotto cu creveți pur și simplu) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se usucă calmarul, apoi se taie corpurile pe lungime în benzi late de 1/4 inch și sferturi de tentacule pe lungime. Se condimentează cu sare și piper.
Încălziți 1 linguriță de ulei într-o tigaie antiaderentă de 12 inci la foc mare până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi gătiți oregano, rozmarin, fulgi de ardei roșu și 1 linguriță de usturoi, amestecând, până când este parfumat, aproximativ 30 de secunde.
Se adauga fasii de calmar si tentacule si saut-ul, amestecand continuu, pana se opaca si se onduleaza, aproximativ 1 minut. (Nu gătiți prea mult, altfel calmarul se va întări.)
Transferați într-o sită așezată peste un castron pentru a prinde sucuri eliberări de calmar.
Combinați sucurile de calmar din castron cu bulionul de pește într-o cratiță și aduceți la foc mic. Se condimentează cu sare și se păstrează la foc mic.
Încălziți restul de 2 lingurițe de ulei într-o cratiță mare și grea la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi gătiți usturoiul rămas, amestecând frecvent, până la auriu pal, 2 până la 3 minute. Se amestecă orezul și se gătește, amestecând continuu, până când orezul este translucid, 4 până la 5 minute.
Adăugați vin și gătiți, amestecând continuu, până se absoarbe. Se amestecă 1 cană amestec de bulion fierbinte și se fierbe la foc mic, amestecând frecvent, până când bulionul este absorbit. Continuați să gătiți la foc mic și să adăugați bulion, 1/2 cană la un moment dat, amestecând frecvent și lăsând fiecare adăugare să fie absorbită înainte de a adăuga următoarea, până când orezul este fraged, dar totuși al dente și cu aspect cremos, 18 până la 20 de minute în total. (Poate rămâne bulion.)
Se amestecă calmarul și pătrunjelul și se gătește doar până se încălzește, aproximativ 1 minut.
Adăugați suc de lămâie și sare și piper după gust.
Fiecare servind aproximativ 386 de calorii și 4 grame de grăsime.