Risotto Cu Șofran

Risotto Cu Șofran
Rețeta Risotto de șofran este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un minunat fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă servește 4 și costă 2,03 USD pe porție. Această garnitură are 385 calorii, 11g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, unt, vin și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Încercați Risotto fără Gluten: Risotto de șofran cu sau fără vin, Risotto Cu Șofran, și Risotto Cu Șofran De Rozmarin pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți stocul la foc mic într-o oală medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StocStoc
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Încălziți uleiul într-o cratiță medie la foc mediu timp de 1 minut. Gatiti ceapa pana devine translucida, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Adăugați orez și un vârf de sare. Saut până când orezul este translucid, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrezOrez
SareSare
4
Adăugați vin și șofran; aduceți la foc mic, amestecând, până când orezul a absorbit cea mai mare parte a vinului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofranșofran
OrezOrez
VinVin
5
Adăugați 2 oale de stoc la orez; fierbeți, amestecând, până când orezul a absorbit cea mai mare parte a stocului. Continuați să adăugați stoc, permițând orezului să-l absoarbă înainte de a adăuga următorul ladleful. Gatiti pana cand orezul este al dente si amestecul este putin slab. Se amestecă untul. Opriți căldura. Se amestecă brânza rasă. Acoperiți și lăsați să stea 2 minute. Împărțiți între 4 boluri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
BrânzăBrânză
StocStoc
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
BolBol
6
Garnisiți fiecare cu așchii de brânză, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
7
Auto

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Castellani Chianti Annata. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Castellani Chianti Annata
Castellani Chianti Annata
Culoare roșie rubinie strălucitoare. Nasul este intens și fructat, cu un parfum violet și o ușoară notă de cireșe și coacăze roșii. Palatul este uscat și echilibrat, ușor tanic, care se transformă în catifelare catifelată.Se asortează bine cu paste delicioase cu mâncăruri picante cu paste. Ideal cu fripturi, fripturi și vițel la grătar.Amestec: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate5
Revista