Risotto cu sparanghel, fenicul și praz

Risotto cu sparanghel, fenicul și praz
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Risotto cu sparanghel, fenicul și praz. O porție conține 262 calorii, 7g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,66 USD pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați prazul, bulbul de fenicul, 8 lingurițe de rozmarin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Risotto verde de primăvară cu mazăre, sparanghel și fenicul, Cartofi noi cu praz și fenicul, și Fenicul și prazul sotate pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți bulionul la foc mic într-o cratiță medie (nu fierbeți). Păstrați cald la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță mare la foc mediu-mare; adăugați prazul și feniculul și sotati timp de 5 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
FeniculFenicul
PrazPraz
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Adăugați orezul și gătiți timp de 1 minut, amestecând constant. Se amestecă vinul și se gătește timp de 1 minut sau până când lichidul este aproape absorbit, amestecând constant. Se amestecă 1 cană de bulion și se gătește până când lichidul este aproape absorbit, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
OrezOrez
VinVin
4
Adăugați sparanghelul, rozmarinul, piperul negru și bulionul rămas, 1/2 cană odată, amestecând continuu până când fiecare porție de bulion este absorbită înainte de a adăuga următoarea (aproximativ 15 minute în total). Se amestecă brânza rasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
SparanghelSparanghel
RozmarinRozmarin
BrânzăBrânză
BulionBulion

Echipamente

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Casan Emma Chianti Classico cu un rating de 4, 8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
Casa Emma Chianti Classico
Casa Emma Chianti Classico
Casa Emma Chianti Classico D. O. C. G este un vin elegant, cu un buchet floreal și note de cireșe. Are o prospețime echilibrată, o structură bună și taninuri catifelate. Îmbătrânit timp de 1 an în butoaie de 500 De Litri, are o culoare roșu rubiniu intens cu reflexe violet. Cu un finisaj persistent, cu aciditate și mineralitate bună, este perfect pentru a se împerechea cu paste și mezeluri.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate22
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista