Risotto cu lămâie cu Prosciutto Margherita și creveți
Lemon Risotto cu Margherita prosciutto și creveți ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 53G de proteine, 59G de grăsime, și un total de 1224 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 7,79 USD pe porție. 5 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Un amestec de brânză romano, rucola, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 76%. Rețete similare sunt Risotto de Ricotta cu lămâie cu sparanghel, mazăre și Prosciutto, Margherita risotto bile, și Creveți înveliți cu prosciutto cu cuscus de lămâie.
Instrucțiuni
Încălziți stocul de pui într-o tigaie separată.
În oală mare de 4 litri, încălziți uleiul de măsline la foc mediu.
Sote șalotă și prosciutto timp de 3 minute.
Se adaugă usturoiul; se sotează 2 minute.
Creșteți căldura la mediu-mare.
Adăugați orezul și coaja de lămâie, gătiți 2 până la 3 minute, amestecând continuu.
Adăugați suc de lămâie și vin până se reduce.
Adăugați un 8-oz. puneți supa de pui la orez până se absoarbe. Păstrați orezul la foc mic; continuați procesul timp de 10 până la 15 minute.
Adăugați creveți înainte de ultima oală de stoc.
Adăugați untul și brânza Romano, amestecați bine.
Se pune în vasul de servire și se acoperă cu rucola proaspătă și pătrunjel.