Risotto-ul cu ierburi al lui Andrew este un fără gluten garnitură. Pentru $1.36 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 303 calorii, 7g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 123 de gurmanzi și bucătari. Mulți oameni au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Un amestec de vin, pătrunjel, mentă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 57%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Risotto Rosso de Andrew Carmellini cu vin roșu, Radicchio și Mozzarella afumată, Risotto Cu Ciuperci, și Risotto cu ierburi și parmezan.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul și untul într-o cratiță medie grea la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
2
Adăugați fenicul, ardeiul gras, ceapa, usturoiul, 1 1/2 linguri de mentă, 1 1/2 linguri de pătrunjel, 1 lingură de rozmarin și 1 linguriță de coajă de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Nonpareils Argintii
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
3
Se sotează, amestecând, până când legumele se înmoaie ușor (aproximativ 2 până la 3 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
4
Se amestecă coriandrul și orezul și se sotează, amestecând, până când boabele de orez sunt acoperite cu ulei (aproximativ 3 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
5
Se toarnă vin și stoc și se reduce focul la mediu scăzut. Fierbeți neacoperit timp de 20 până la 25 de minute sau până când lichidul este aproape absorbit și orezul este fraged, dar ferm. (Notă: amestecați o dată sau de două ori în timp ce fierbeți.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
6
Scoateți tigaia de pe foc și condimentați cu sare și piper după gust. Se amestecă restul de mentă, pătrunjel, rozmarin și coajă de lămâie, apoi se adaugă suc de lămâie și brânză. Acoperiți cratița cu hârtie cerată și lăsați să stea 8 până la 10 minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Nonpareils Argintii
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Italianul poate fi asociat cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Castello di ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 48 de dolari pe sticlă.