Risotto cu Edamame, coajă de lămâie și tarhon

Risotto cu Edamame, coaja de lamaie, și tarhon ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. O porție conține 668 calorii, 23g de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $3.72 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Dacă aveți orez arborio, sare și piper kosher, parmezan și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma coaja de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați Risotto de lămâie cu mazăre, tarhon și praz, Salată caldă de Quinoa cu Edamame și tarhon, și Risotto cu Edamame pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o cratiță mare la foc mediu.
Adăugați ceapa și gătiți timp de 4 minute.
Adăugați orezul și gătiți, amestecând continuu, timp de 2 minute.
Adăugați vinul și gătiți, amestecând frecvent, până când lichidul este absorbit. Se amestecă bulionul, 3/4 cană la un moment dat (așteptând până când fiecare adăugare de bulion este absorbită înainte de a adăuga următorul) și se gătește, amestecând ocazional. Ar trebui să dureze aproximativ 25 de minute pentru ca tot bulionul să fie absorbit.
Se ia de pe foc și se amestecă edamame, coaja de lămâie, tarhon, 3/4 cană de parmezan, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper. Lingurați în boluri individuale și acoperiți cu parmezanul rămas. Scurtătură: pentru a dezgheța rapid edamame și alte legume congelate în saci, așezați-le într-o strecurătoare sau într-o strecurătoare cu plasă și treceți-le sub apă rece.