Risotto cu ciuperci spelte și sălbatice

Risotto cu ciuperci spelte și sălbatice
Rețeta Spelt & Wild mushroom risotto ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 55 minute. Această rețetă servește 4 și costă 3,25 USD pe porție. Această garnitură are 304 calorii, 9g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. 70 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de arpagic, ciuperci porcini, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Este o opțiune bună dacă urmați un lacto ovo vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 85%, acest fel de mâncare este grozav. Rețete similare includ Risotto De Ciuperci Sălbatice, Risotto De Ciuperci Sălbatice, și Risotto de ciuperci sălbatice.

Instrucțiuni

1
Acoperiți alacul cu apă rece și înmuiați ciupercile uscate în 100 ml apă clocotită într-un vas separat timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci UscateCiuperci Uscate
AlacAlac
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare. Sfat în ceapă și usturoi, gătiți timp de 2 minute, apoi adăugați ciupercile de castane și gătiți încă 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci CriminiCiuperci Crimini
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Scurgeți alacul și adăugați împreună cu vinul. Se fierbe până se evaporă aproape tot lichidul, amestecând des.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AlacAlac
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
4
Scurgeți ciupercile porcini, adăugați-le în tigaie și lichidul de înmuiere în bulionul de legume. Se amestecă în stoc 1 cană la un moment dat și se fierbe, amestecând des, până când tot lichidul este absorbit și alacul este doar fraged, aproximativ 20 de minute în total. Se amestecă frache crme și se condimentează cu sare și piper. Se pune lingura pe farfurii și se presară peste arpagic și brânză (dacă se folosește).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
AlacAlac
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Risotto poate fi asociat cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Casan Emma Chianti Classico. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
Casa Emma Chianti Classico
Casa Emma Chianti Classico
Casa Emma Chianti Classico D. O. C. G este un vin elegant, cu un buchet floreal și note de cireșe. Are o prospețime echilibrată, o structură bună și taninuri catifelate. Îmbătrânit timp de 1 an în butoaie de 500 De Litri, are o culoare roșu rubiniu intens cu reflexe violet. Cu un finisaj persistent, cu aciditate și mineralitate bună, este perfect pentru a se împerechea cu paste și mezeluri.
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții4
Scor De Sănătate24
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista