Risotto cu brânză elvețiană
Risotto cu Chard elvețian ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 127 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 91 cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de orez arborio, frunze rupte de brânză elvețiană, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 53 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Cu o lingură scor de 66%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Risotto de linte franceză și Chard elvețian, Risotto de porumb și chimen cu smog elvețian, și Risotto de dovleac, Bietă elvețiană și mere.
Instrucțiuni
Combinați frunzele de smog și apa într-o cratiță mare. Aduceți la fierbere; acoperiți, reduceți focul și fierbeți 10 până la 15 minute sau până se înmoaie.
Se scurge bine și se lasă deoparte.
Aduceți bulionul la foc mic într-o cratiță medie (nu fierbeți). Păstrați cald la foc mic.
Încălziți uleiul într - o cratiță mare la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa; gatiti, amestecand ocazional, 5 minute sau pana se inmoaie.
Adăugați orez; saut 1 minut.
Adăugați vermut; saut 30 de secunde.
Adăugați bulion cald, 1/2 cană la un moment dat, amestecând constant până când fiecare porție de bulion este absorbită înainte de a adăuga următoarea (aproximativ 25 de minute în total).
Adăugați frunze de bietă, nucșoară, brânză și piper; gatiti, amestecand continuu, 2 minute sau pana se incalzeste bine.