Risotto cu brânză elvețiană

Risotto cu brânză elvețiană
Risotto cu Chard elvețian ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 127 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 91 cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de orez arborio, frunze rupte de brânză elvețiană, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 53 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Cu o lingură scor de 66%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Risotto de linte franceză și Chard elvețian, Risotto de porumb și chimen cu smog elvețian, și Risotto de dovleac, Bietă elvețiană și mere.

Instrucțiuni

1
Combinați frunzele de smog și apa într-o cratiță mare. Aduceți la fierbere; acoperiți, reduceți focul și fierbeți 10 până la 15 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
2
Se scurge bine și se lasă deoparte.
3
Aduceți bulionul la foc mic într-o cratiță medie (nu fierbeți). Păstrați cald la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
4
Încălziți uleiul într - o cratiță mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
5
Adăugați ceapa; gatiti, amestecand ocazional, 5 minute sau pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
6
Adăugați orez; saut 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
7
Adăugați vermut; saut 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VermutVermut
8
Adăugați bulion cald, 1/2 cană la un moment dat, amestecând constant până când fiecare porție de bulion este absorbită înainte de a adăuga următoarea (aproximativ 25 de minute în total).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
9
Adăugați frunze de bietă, nucșoară, brânză și piper; gatiti, amestecand continuu, 2 minute sau pana se incalzeste bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Chard ElvețianChard Elvețian
DificultateGreu
Gata În53 m.
Porții8
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista