Risotto Cu Brânză Albastră Cremoasă

Risotto Cu Brânză Albastră Cremoasă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Risotto cu brânză albastră cremoasă. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 35 de porții cu 66 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ciuperci, prosciutto, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Simon și Seafort ' s Maytag Blue Cheese Dressing-micul poate bate pansamentul bogat și cremos de brânză albastră, Risotto De Orz Cu Brânză Albastră Și Spanac, și Risotto cu brânză albastră" beat the Blues".

Instrucțiuni

1
Gatiti si amestecati prosciutto in 1 lingurita. din ulei în tigaie mare la foc mediu până când sunt crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Scoateți prosciutto din tigaie cu lingura cu fante; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Adăugați ciupercile, ceapa, usturoiul, orezul și restul de 3 lingurițe. ulei în tigaie; se amestecă până când orezul este acoperit uniform cu ulei. Gatiti pana cand ceapa este frageda, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1 Sticlă (325 G) De Sos Dulce-acrișor, împărțit1 Sticlă (325 G) De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Ceapă Prăjită Cu CheddarCeapă Prăjită Cu Cheddar
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Adăugați 1 cană de bulion, gătind și amestecând constant până când bulionul este absorbit. Repetați cu bulionul rămas, adăugând bulion câte 1 cană și gătiți până când orezul este fraged, dar ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
5
Se amestecă mazărea, parmezanul și brânza albastră; gătiți până când brânzeturile sunt complet topite, amestecând frecvent. Lingură pe platoul de servire. Se acoperă cu prosciutto; se presară pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Struguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, OpționalStruguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, Opțional
ProsciuttoProsciutto
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva cu un rating de 4, 8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Născut în podgoria "Il Poggio" (5,5 Ha, 310 metri a.s.l.) din care în 1962, și-a luat numele: este primul Chianti Classico Cru. Fabricat din 90% Sangiovese și din 7% Canaiolo și 3% Colorino, îmbătrânește timp de 20 de luni în butoaie de stejar francez. Astăzi reprezintă cel mai prestigios produs al companiei, apreciat în întreaga lume. Este produs numai în cele mai bune recolte. Compania a ales să păstreze o cantitate considerabilă de sticle din acest vin în pivniță fiind arhivele permanente, capabile să spună istoria Castello di Monsanto
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții35
Scor De Sănătate1
Revista