Risotto cremos de porumb și usturoi
Risotto cremos de porumb și usturoi ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Pentru $1.92 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 354 calorii, 13g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 8 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Dacă aveți la îndemână orez arborio, usturoi, pătrunjel și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma porumbul, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Pecan Plăcintă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este destul de bun. Încercați Risotto Cremos De Porumb, Cremă De Usturoi Creveți Conopidă Orez Risotto, și Risotto de porumb și mazăre pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți 1/3 cană de bulion până la fierbere în tigaie de 10 inci. Gatiti usturoiul in bulion 1 minut, amestecand ocazional.
Se amestecă orezul și porumbul. Gatiti 1 minut, amestecand ocazional.
Se amestecă bulionul rămas.
Se încălzește la fierbere; reduceți căldura la mediu. Continuați să gătiți neacoperit 15 până la 20 de minute, amestecând ocazional, până când orezul este fraged și cremos; se ia de pe foc. Se amestecă brânzeturile și pătrunjelul.