Risotto cremos de porumb și usturoi

Risotto cremos de porumb și usturoi
Risotto cremos de porumb și usturoi ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Pentru $1.92 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 354 calorii, 13g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 8 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Dacă aveți la îndemână orez arborio, usturoi, pătrunjel și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma porumbul, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Pecan Plăcintă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este destul de bun. Încercați Risotto Cremos De Porumb, Cremă De Usturoi Creveți Conopidă Orez Risotto, și Risotto de porumb și mazăre pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți 1/3 cană de bulion până la fierbere în tigaie de 10 inci. Gatiti usturoiul in bulion 1 minut, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Se amestecă orezul și porumbul. Gatiti 1 minut, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
3
Se amestecă bulionul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
4
Se încălzește la fierbere; reduceți căldura la mediu. Continuați să gătiți neacoperit 15 până la 20 de minute, amestecând ocazional, până când orezul este fraged și cremos; se ia de pe foc. Se amestecă brânzeturile și pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
DificultateNormal
Gata În32 m.
Porții4
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista