Rio Grande păstrăv cu Riesling
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Rio Grande Trout cu Riesling. Această rețetă face 4 porții cu 421 calorii, 42G de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru $5.72 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână sare și piper, riesling, morcov și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma fructele de ienupăr, puteți urma acest fel principal cu Tarte cu Gin Tonic ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Încercați Păstrăv în Riesling, Rio Grande Quesadillas, și Ouă Oso Grande pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Într-o cratiță medie, combinați Riesling-ul cu morcovul, țelina, ceapa, boabele de piper, boabele de ienupăr, usturoiul, frunza de dafin, cimbru și oregano și dați la fiert.
Între timp, acoperiți fundul unei tigaie mari rezistente la cuptor cu ulei. Condimentează peștele cu sare și piper. Cu pielea în sus și începând de la capătul cozii, înfășurați fiecare File și fixați-l cu 2 scobitori.
Transferați rulourile de păstrăv în tigaie.
Se toarnă amestecul de Riesling peste rulourile de păstrăv și se coace timp de 15 minute, sau până când fulgii de pește.
Lăsați să se odihnească 5 minute, apoi îndepărtați cu grijă scobitorii.
Transferați rulourile în boluri puțin adânci și lingurați legumele deasupra.
Scoateți frunza de dafin, crenguțele de ierburi și boabele de piper din bulion.
Bateți untul în bulion, condimentați cu sare și piper și lingurați bulionul peste păstrăv.