Ridichi și Crostini cu unt de măsline cu ierburi

Ridichi și Crostini cu unt de măsline cu ierburi
Nevoie de o fără gluten, primal, prietenos cu fodmap și hor d ' oeuvre vegetarian? Ridichea și Crostini cu unt de măsline cu ierburi ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție conține 139 calorii, 0g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Mergeți la magazin și ridicați sare de mare, piper proaspăt crăpat, ridichi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Canapele de ridiche cu unt Negru-măsline, Crostini De Ridiche De Ou, și Ridichi Și Castraveți Crostini pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic se amestecă împreună măsline, scallions, mentă și unt. Condimentează cu un vârf de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
UntUnt
MăslineMăsline
PiperPiper
MentăMentă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Întindeți untul de măsline pe fiecare felie de baghetă. Strat subțire felii de ridiche deasupra fiecărei jumătăți de baghetă cu unt. Se condimentează cu penty de sare de mare bună. Feliați transversal și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BaguetteBaguette
Sare De MareSare De Mare
UntUnt
RidicheRidiche
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
MăslineMăsline

Echipamente

DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții6
Scor De Sănătate0
Revista