Ridichi și Crostini cu unt de măsline cu ierburi
Nevoie de o fără gluten, primal, prietenos cu fodmap și hor d ' oeuvre vegetarian? Ridichea și Crostini cu unt de măsline cu ierburi ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție conține 139 calorii, 0g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Mergeți la magazin și ridicați sare de mare, piper proaspăt crăpat, ridichi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Canapele de ridiche cu unt Negru-măsline, Crostini De Ridiche De Ou, și Ridichi Și Castraveți Crostini pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic se amestecă împreună măsline, scallions, mentă și unt. Condimentează cu un vârf de piper.
Întindeți untul de măsline pe fiecare felie de baghetă. Strat subțire felii de ridiche deasupra fiecărei jumătăți de baghetă cu unt. Se condimentează cu penty de sare de mare bună. Feliați transversal și serviți.