Ridichi Roz
Ridichile roz ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă prietenoasă fără gluten, primal și FODMAP servește 3 și costă 66 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 19 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Dacă aveți la îndemână oțet de prune, ridichi, apă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 9%, care este improvizabil. Încercați Pui Roz, Sos De Mere Roz, și Roz Boa Cocktail pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați tulpinile și rădăcinile din ridichi. Feliați în runde de 1/4 inch.
Așezați într-o cratiță nereactivă de 2 litri împreună cu oțet și apă. Aduceți amestecul la fiert. Reduceți căldura și fierbeți la foc mediu până când ridichile sunt oarecum fragede, aproximativ 8 până la 10 minute.
Transferați ridichile în castron cu o lingură cu fante. Rezervați lichid de gătit.
Lăsați să se răcească separat pentru a păstra crocanța ridichilor. Când ambele s-au răcit, combinați într-un recipient etanș și refrigerați peste noapte.
Serviți a doua zi pentru cea mai bună crocantă. Face 3 cupe.