Ricotta-Ravioli de mazăre cu sparanghel și ciuperci

Ricotta-Ravioli de mazăre cu sparanghel și ciuperci
Reteta ricotta-mazăre Ravioli cu sparanghel și ciuperci ar putea satisface pofta mediteraneană în jurul valorii de 45 minute. Pentru $2.72 pe portie, veți obține un curs principal care servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 300 de calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați sparanghel, amestec de ciuperci exotice, nucșoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați Ravioli de sparanghel și Ricotta, Ravioli Ricotta cu unt de semințe de Mac rumenit și sparanghel, și Ravioli de sparanghel cu ciuperci Cremini coapte pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti umplutura, combinați primele 8 ingrediente într-un castron. Acoperiți și refrigerați 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Pentru a pregăti pastele, cântăriți sau lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
PastePaste
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
3
Puneți făina și 1/4 linguriță de sare într-un robot de bucătărie; pulsează de 3 ori sau până se omogenizează. Cu procesorul pornit, turnați încet apă și ouă prin jgheabul alimentar; procesați până când aluatul formează o bilă. Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată; frământați până la neted și elastic (aproximativ 5 minute). Înfășurați aluatul în folie de plastic; la frigider 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ApăApă
OuăOuă
SareSare
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
Folie De PlasticFolie De Plastic
4
Împărțiți aluatul în 8 porții egale. Lucrând cu 1 porție la un moment dat, treceți aluatul prin role netede ale mașinii de paste la cea mai largă setare (acoperiți aluatul rămas pentru a nu se usca). Continuați să mutați gabaritul de lățime la setări mai înguste; treceți aluatul prin role o dată la fiecare setare, pudrând cu făină, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
PastePaste
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De PasteMașină De Paste
5
Așezați foaia de paste plat pe o suprafață ușor făinată; acoperi. Repetați procedura cu aluatul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
PastePaste
6
Lingură 1 1/2 lingurițe amestec de umplere la intervale de aproximativ 2 inci de-a lungul lungimii a 1 foaie de paste. Umeziți marginile și între fiecare porție de umplere cu apă; așezați 1 foaie de paste deasupra, apăsând în jurul umpluturii pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
ApăApă
7
Tăiați foaia de paste în ravioli de 6 (3 x 3 inci), tăind marginile cu un cuțit ascuțit sau o roată de patiserie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RavioliRavioli
PastePaste
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
8
Periați excesul de făină din ravioli.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RavioliRavioli
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
9
Așezați ravioli pe o foaie de copt ușor făinată (acoperiți pentru a preveni uscarea). Repetați procedura cu porțiunile de aluat rămase și amestecul de umplere pentru a forma 24 de ravioli.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RavioliRavioli
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
10
Pentru a pregăti sosul, încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
11
Adăugați șalotă și următoarele 3 ingrediente (prin ciuperci) în tigaie; gatiti 8 minute sau pana cand ciupercile sunt rumenite si fragede, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
12
Adăugați bulion și 1/4 linguriță piper; gatiti 4 minute sau pana cand lichidul aproape se evapora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
BulionBulion
13
Se ia de pe foc; ține la cald.
14
Aduceți 6 litri de apă la fierbere în fiecare dintre cele 2 cuptoare olandeze mari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
15
Adăugați 12 ravioli în fiecare tigaie; gatiti 4 minute sau pana cand ravioli plutesc la suprafata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RavioliRavioli
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
16
Scoateți ravioli din apă cu o lingură cu fante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RavioliRavioli
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
17
Așezați ravioli pe o tavă, asigurându-vă că nu se suprapun; acoperiți și păstrați cald. Întoarceți apa în 1 cuptor olandez la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RavioliRavioli
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
18
Adăugați sparanghel ras; gatiti 15 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
19
Scurgere.
20
Așezați 4 ravioli pe fiecare din cele 6 farfurii; acoperiți fiecare porție cu 1/2 cană de sos și 1/4 cană de sparanghel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
RavioliRavioli
SosSos
21
Presărați fiecare porție cu 4 lingurițe de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate16
Revista