Ricotta-Ravioli de mazăre cu sparanghel și ciuperci
Reteta ricotta-mazăre Ravioli cu sparanghel și ciuperci ar putea satisface pofta mediteraneană în jurul valorii de 45 minute. Pentru $2.72 pe portie, veți obține un curs principal care servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 300 de calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați sparanghel, amestec de ciuperci exotice, nucșoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați Ravioli de sparanghel și Ricotta, Ravioli Ricotta cu unt de semințe de Mac rumenit și sparanghel, și Ravioli de sparanghel cu ciuperci Cremini coapte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru a pregăti umplutura, combinați primele 8 ingrediente într-un castron. Acoperiți și refrigerați 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Pentru a pregăti pastele, cântăriți sau lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
Cuțit
3
Puneți făina și 1/4 linguriță de sare într-un robot de bucătărie; pulsează de 3 ori sau până se omogenizează. Cu procesorul pornit, turnați încet apă și ouă prin jgheabul alimentar; procesați până când aluatul formează o bilă. Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată; frământați până la neted și elastic (aproximativ 5 minute). Înfășurați aluatul în folie de plastic; la frigider 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Apă
Ouă
Sare
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
Folie De Plastic
4
Împărțiți aluatul în 8 porții egale. Lucrând cu 1 porție la un moment dat, treceți aluatul prin role netede ale mașinii de paste la cea mai largă setare (acoperiți aluatul rămas pentru a nu se usca). Continuați să mutați gabaritul de lățime la setări mai înguste; treceți aluatul prin role o dată la fiecare setare, pudrând cu făină, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De Paste
5
Așezați foaia de paste plat pe o suprafață ușor făinată; acoperi. Repetați procedura cu aluatul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Paste
6
Lingură 1 1/2 lingurițe amestec de umplere la intervale de aproximativ 2 inci de-a lungul lungimii a 1 foaie de paste. Umeziți marginile și între fiecare porție de umplere cu apă; așezați 1 foaie de paste deasupra, apăsând în jurul umpluturii pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
Apă
7
Tăiați foaia de paste în ravioli de 6 (3 x 3 inci), tăind marginile cu un cuțit ascuțit sau o roată de patiserie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ravioli
Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit
8
Periați excesul de făină din ravioli.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ravioli
Făină Pentru Toate Scopurile
9
Așezați ravioli pe o foaie de copt ușor făinată (acoperiți pentru a preveni uscarea). Repetați procedura cu porțiunile de aluat rămase și amestecul de umplere pentru a forma 24 de ravioli.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ravioli
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
10
Pentru a pregăti sosul, încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
11
Adăugați șalotă și următoarele 3 ingrediente (prin ciuperci) în tigaie; gatiti 8 minute sau pana cand ciupercile sunt rumenite si fragede, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Ceapă Eșalotă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
12
Adăugați bulion și 1/4 linguriță piper; gatiti 4 minute sau pana cand lichidul aproape se evapora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper
Bulion
13
Se ia de pe foc; ține la cald.
14
Aduceți 6 litri de apă la fierbere în fiecare dintre cele 2 cuptoare olandeze mari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
15
Adăugați 12 ravioli în fiecare tigaie; gatiti 4 minute sau pana cand ravioli plutesc la suprafata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ravioli
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
16
Scoateți ravioli din apă cu o lingură cu fante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ravioli
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
17
Așezați ravioli pe o tavă, asigurându-vă că nu se suprapun; acoperiți și păstrați cald. Întoarceți apa în 1 cuptor olandez la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ravioli
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
18
Adăugați sparanghel ras; gatiti 15 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sparanghel
19
Scurgere.
20
Așezați 4 ravioli pe fiecare din cele 6 farfurii; acoperiți fiecare porție cu 1/2 cană de sos și 1/4 cană de sparanghel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sparanghel
Ravioli
Sos
21
Presărați fiecare porție cu 4 lingurițe de brânză.