Ricotta Gelato cu sos de mure

Ricotta Gelato cu sos de mure

Instrucțiuni

1
Scoateți tigaia de pe foc, adăugați coaja și lăsați amestecul să stea, acoperit, timp de 10 minute. Forțați amestecul printr-o sită fină așezată peste un castron și amestecați siropul de porumb și vanilia. Răciți amestecul, acoperit, până când este rece și congelați-l într-un congelator de înghețată conform instrucțiunilor producătorului. Împachetați bine gelato - ul în șase dariole de 1/2 cană sau alte forme, acoperiți fiecare matriță cu folie de plastic și congelați gelato-ul timp de 30 de minute sau până când este gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
GelatoGelato
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
2
Faceți sosul de mure: într-o cratiță grea topiți zahărul la foc moderat, amestecând cu o furculiță și gătiți siropul, învârtind tigaia ocazional, până când este un caramel auriu. Lucrând cu atenție și rapid, amestecați apa, murele, sucul de lămâie și crincormme de cassis (amestecul va bule), amestecând până când amestecul este bine combinat și gătiți amestecul la foc moderat până când caramelul este dizolvat. Se strecoară amestecul printr-o sită fină așezată peste un castron, apăsând puternic pe solide și se răcește sosul, acoperit, până când este rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr ColoratStropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
GelatoGelato
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Împărțiți sosul în 6 farfurii de desert, desfaceți gelato-ul și aranjați-l în centrul farfuriilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă SuplimentarăApă Suplimentară
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Creme De CassisCreme De Cassis
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Ornează fiecare porție cu o parte din mango și mure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GelatoGelato
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
5
Garnish each serving with some of the mango and the blackberries.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă SuplimentarăApă Suplimentară
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate5
Revista