Ricotta Cheesecake cu cireșe încălzite
Această rețetă vegetariană servește 8 și costă $1.2 Pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 292 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare, zahăr, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cireșe Fierte Cu Ricotta, Miere Ricotta cu cireșe, și Cireșe Cu Ricotta Și Migdale Prăjite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cheesecake: Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F. Unt ușor sau ulei o tigaie de pâine de sticlă cu 4 căni. Aliniați fundul și capetele tigaiei cu o bucată lungă de hârtie pergament.
Amestecați ricotta, laptele, smântâna, ouăle, gălbenușurile, zahărul, făina, sarea și coaja de lămâie în blender sau robot de bucătărie, până la neted, aproximativ 1 minut.
Se toarnă în tigaia pregătită.
Coaceți până când este doar setat și abia auriu, aproximativ 40 de minute. Opriți cuptorul și lăsați să se răcească în cuptor timp de 10 minute, apoi răciți complet pe un suport de sârmă. La frigider cel puțin 2 ore sau peste noapte.
Cireșe: aruncați cireșele, zahărul și sarea într-un bol și lăsați-le deoparte timp de 30 de minute. Gatiti amestecul de cirese la foc mediu-mare pana se inmoaie si sucul devine siropos, aproximativ 10 minute.
Se ia de pe foc și se amestecă romul și sucul de lămâie.
Ridicați cheesecake din tigaie de hârtie și transferați pe o placă de tăiere. Feliați în bucăți de servire și așezați-le pe un platou. Puneți cireșele calde sau la temperatura camerei deasupra.