Ricotta Cheesecake
Ricotta Cheesecake este un vegetarian rețetă cu 12 porții. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 146 calorii, 6g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă de la cookstr.com are 1 fani. Un amestec de zahăr, scorțișoară, coajă de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 21%. Încercați Ricotta Cheesecake, Ricotta Cheesecake, și Ricotta Cheesecake pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați un suport în centrul cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 177°.Ungeți și făinați o tigaie de 9 inci sub formă de arc. Atingeți excesul de făină.
Așezați tigaia pe un pătrat de 12 inci de folie de aluminiu rezistentă. Modelați folia strâns în jurul bazei și la aproximativ 2 inci în sus pe părțile laterale ale tigaiei, astfel încât apa să nu se poată infiltra.
Într-un castron mediu, amestecați împreună zahărul, făina și scorțișoara.
Într-un bol mare de amestecare, bateți ricotta până se omogenizează. Bateți ouăle, vanilia și coaja de lămâie până se omogenizează bine. (Pentru o textură mai fină, bateți ingredientele cu un mixer electric sau procesați-le într-un robot de bucătărie.)
Bateți ingredientele uscate doar până se omogenizează.
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită. Puneți tigaia într-o tigaie mare și puneți-o în cuptor. Turnați cu grijă apă fierbinte la o adâncime de 1 inch în tigaia de prăjire.
Coaceți 1 oră sau până când partea superioară a tortului este aurie și o scobitoare introdusă la 2 centimetri de centru iese curată.
Opriți cuptorul și sprijiniți ușa deschisă ușor.
Lăsați tortul să se răcească în cuptorul oprit 30 de minute.
Scoateți tortul din cuptor și scoateți ambalajul foliei. Se răcește la temperatura camerei în tigaie pe un suport de sârmă.
Se servește la temperatura camerei sau se dă la frigider și se servește ușor răcit. A se păstra acoperit cu un bol inversat la frigider până la 3 zile.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;