Ribollita (supă de legume, fasole și pâine veche)

Ribollita (supă de legume, fasole și pâine veche)
Ribollita (supa de legume, fasole și pâine veche) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 3,56 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 23g de grăsime, și un total de 616 calorii. Mergeți la magazin și ridicați pâine, piure de roșii, usturoi și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până nucsoara ai putea urma acest curs principal cu Tort De Nucșoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 35 de minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este excelent. Încercați Ribollita (supă de pâine și legume învechite), Ribollita (Supă De Pâine Italiană), și Pâine toscană și supă de roșii (ribollita) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Variații: pentru o supă mai dulce, adăugați fenicul tocat în amestecul dvs. Pentru toamnă, adăugați dovlecei sau dovlecei de butternut în amestecul dvs.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Fructe ButternutSuc De Fructe Butternut
La 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativLa 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativ
FeniculFenicul
SupăSupă
3
Scurgeți fasolea și puneți-o într-o oală cu 4 căni de pui, 1 cățel de usturoi, o jumătate de ceapă și puțină sare și piper. Se aduce la fierbere scăzută, se reduce focul și se fierbe până se înmoaie, 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Stoc De PuiStoc De Pui
UsturoiUsturoi
FasoleFasole
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru StropireUlei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
4
Între timp, preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Coaceți pâinea până când este profund aurie și prăjită. A se păstra în folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
6
Încălziți 1/4 cană EVOO, 4 rotații ale tigaiei, la foc mediu-mare într-un cuptor olandez mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra VirginUlei De Măsline Extra Virgin
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
TigaieTigaie
7
Adăugați ceapa tocată, morcovii, țelina, restul de 3 căței de usturoi, fulgii de chile, frunza de dafin și pachetul de plante medicinale. Condimentează cu sare și piper. Gatiti, parțial acoperit, să se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Cuișoare întregi De UsturoiCuișoare întregi De Usturoi
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
Frunze De DafinFrunze De Dafin
MorcovMorcov
țelinățelină
CeapăCeapă
8
Adăugați vinul, varza, varza și puțin nucșoară. Se amestecă. Wilt verdele, parțial acoperit, cu 5 până la 6 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VarzăVarză
VerziiVerzii
NucșoarăNucșoară
KaleKale
VinVin
9
Adăugați fasolea și lichidele lor și piureul de roșii. Se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piure De RoșiiPiure De Roșii
FasoleFasole
10
Adăugați 2 căni mai mult stoc (rezervați 2 căni pentru noaptea pe care o serviți).
Ingrediente de care veți avea nevoie
StocStoc
11
Adăugați coaja de brânză în supă. Simmer pentru a combina arome, 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Carne De VităCarne De Vită
SupăSupă
12
Scoateți 3 căni de fasole și legume, aproximativ jumătate din supă, în robotul de bucătărie și piureul. Apoi adăugați înapoi la oală. Se răcește și se păstrează supa pentru o masă înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
FasoleFasole
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
13
Pentru a servi, încălziți supa la foc mediu, adăugați pâinea în supă și lăsați-o să absoarbă lichidul. Subțiați supa cu restul de 2 căni de stoc. Gust pentru a ajusta condimentele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CondimenteCondimente
PâinePâine
StocStoc
SupăSupă
14
Îndepărtați pachetul de plante, coaja și frunza de dafin. Ribollita se face atunci când o lingură de lemn poate sta drept în supă. Se toarnă în boluri puțin adânci și se ornează cu un strop generos de EVOO, ceapă crudă tocată mărunt și brânză. Supa rămasă poate fi prăjită în ulei de măsline într-o tigaie, cum ar fi clătite de cartofi sau hash, și acoperită cu ouă ușor sau prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra VirginUlei De Măsline Extra Virgin
SupăSupă
Frunze De DafinFrunze De Dafin
BrânzăBrânză
CartofiCartofi
CeapăCeapă
OuăOuă
Salsa Cumpărată Din Magazin, Pentru ServireSalsa Cumpărată Din Magazin, Pentru Servire
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
TigaieTigaie
BolBol
PolonicPolonic
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 35 m.
Porții6
Scor De Sănătate63
Revista