Ribeye la grătar cu unt de plante
Ribeyes la grătar cu unt de plante necesită aproximativ 35 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 955 de calorii , 69 g de proteine și 73 g de grăsimi . Pentru 8,34 USD per porție , primești un fel principal care servește 4. Va fi un succes la evenimentul tău The Fourth Of July . 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de ierburi de provence, oțet de vin roșu, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten . Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 67% . Acest scor este solid. Untul compus din ierburi cu usturoi , peștele spadă cu sos de ierburi și friptura de coastă cu crustă de ierburi și sare sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați primele opt ingrediente.
Adăugați fripturile; sigilați punga și întoarceți-o pentru a acoperi. Dați la frigider peste noapte.
Scurgeți și aruncați marinata.
Combinați condimentele pentru friptură; se presara peste fripturi.
Fripturile la grătar, acoperite, la foc mediu sau la grătar la 3-4 inchi de la foc timp de 5-7 minute pe fiecare parte sau până când carnea ajunge la starea dorită (pentru mediu-rar, un termometru pentru carne ar trebui să indice 145°; mediu, 160° ; bine făcut, 170°).
Pentru untul de plante, într-un castron mic, bateți untul, pătrunjelul și hreanul până se omogenizează. Peste fiecare friptură se pune 1 lingură de unt de plante.