Ribeye la grătar cu unt de plante

Ribeye la grătar cu unt de plante
Ribeyes la grătar cu unt de plante necesită aproximativ 35 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 955 de calorii , 69 g de proteine și 73 g de grăsimi . Pentru 8,34 USD per porție , primești un fel principal care servește 4. Va fi un succes la evenimentul tău The Fourth Of July . 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de ierburi de provence, oțet de vin roșu, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten . Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 67% . Acest scor este solid. Untul compus din ierburi cu usturoi , peștele spadă cu sos de ierburi și friptura de coastă cu crustă de ierburi și sare sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați primele opt ingrediente.
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
2
Adăugați fripturile; sigilați punga și întoarceți-o pentru a acoperi. Dați la frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
3
Scurgeți și aruncați marinata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
4
Combinați condimentele pentru friptură; se presara peste fripturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
5
Fripturile la grătar, acoperite, la foc mediu sau la grătar la 3-4 inchi de la foc timp de 5-7 minute pe fiecare parte sau până când carnea ajunge la starea dorită (pentru mediu-rar, un termometru pentru carne ar trebui să indice 145°; mediu, 160° ; bine făcut, 170°).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
6
Pentru untul de plante, într-un castron mic, bateți untul, pătrunjelul și hreanul până se omogenizează. Peste fiecare friptură se pune 1 lingură de unt de plante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline De Cocktail Umplute Cu PimientoMăsline De Cocktail Umplute Cu Pimiento
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate25
Revista