Ribeye la grătar cu unt de plante

Ribeye la grătar cu unt de plante
Ribeyes la grătar cu unt de plante necesită aproximativ 35 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 955 de calorii , 69 g de proteine și 73 g de grăsimi . Pentru 8,34 USD per porție , primești un fel principal care servește 4. Va fi un succes la evenimentul tău The Fourth Of July . 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de ierburi de provence, oțet de vin roșu, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten . Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 67% . Acest scor este solid. Untul compus din ierburi cu usturoi , peștele spadă cu sos de ierburi și friptura de coastă cu crustă de ierburi și sare sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați primele opt ingrediente.
Echipamente pe care le vei folosi
Tăiat în Fâșii De 1,2 CmTăiat în Fâșii De 1,2 Cm
2
Adăugați fripturile; sigilați punga și întoarceți-o pentru a acoperi. Dați la frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
3
Scurgeți și aruncați marinata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
4
Combinați condimentele pentru friptură; se presara peste fripturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe RăzătoareCeapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
5
Fripturile la grătar, acoperite, la foc mediu sau la grătar la 3-4 inchi de la foc timp de 5-7 minute pe fiecare parte sau până când carnea ajunge la starea dorită (pentru mediu-rar, un termometru pentru carne ar trebui să indice 145°; mediu, 160° ; bine făcut, 170°).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
6
Pentru untul de plante, într-un castron mic, bateți untul, pătrunjelul și hreanul până se omogenizează. Peste fiecare friptură se pune 1 lingură de unt de plante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Nap Mic, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm1 Nap Mic, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate25
Revista