Rib Eye la grătar cu roșii și sos Poblano Chile

Rib Eye la grătar cu roșii și sos Poblano Chile
Rib Eye la grătar cu sos de roșii și Poblano Chile ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru 6,13 USD per porție, această rețetă acoperă 34% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 711 calorii, 48 g de proteine și 54 g de grăsimi. Această rețetă servește 4. 12 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Este perfect pentru 4 iulie. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate și cetogenă. Vă este adus de Foodnetwork. Mergeți la magazin și cumpărați semințe de fenicul, sare cușer, ardei iute poblano și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Cu un scor de 82%, acest fel de mâncare este extraordinar. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete asemănătoare: Rib Eye la grătar cu sos de roșii și Poblano Chile, Rib-eye la grătar cu salată de roșii și sos Chimichurri și Rib-eye la grătar cu salată de roșii și sos Chimichurri.

Instrucțiuni

1
Vezi cum se prepară această rețetă.
1
Puneți ardeiul ardei direct peste o flacără de gaz sau puneți pe un grătar până când se înnegrește pe toate părțile și se înmoaie, 5 până la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Cani Plus 1 Lingura De Faina De Tort1 1/2 Cani Plus 1 Lingura De Faina De Tort
2
Puneți ardeiul prăjit într-un castron. Acoperiți și lăsați-le să se aburească, 10 până la 15 minute. Curățați ardeii iute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram De Linkuri Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, Tăiate în Felii De 1/2 Inch1 Kilogram De Linkuri Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, Tăiate în Felii De 1/2 Inch
3
Tăiați tulpinile, tăiați ardeiul în jumătate pe lungime și răzuiți toate semințele. Tăiați grosier ardeii iute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
Sos De Soia învechit întuneric Tamari, Disponibil Pe Culoarul Cu Alimente AsiaticeSos De Soia învechit întuneric Tamari, Disponibil Pe Culoarul Cu Alimente Asiatice
4
Combinați oregano, semințele de fenicul și ardeiul roșu zdrobit într-un mojar. Se macină cu un pistil până la o pulbere grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Busuioc Sau 1/2 Lingurita Busuioc Uscat, MaruntitFrunze De Busuioc Sau 1/2 Lingurita Busuioc Uscat, Maruntit
Semințe De FeniculSemințe De Fenicul
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De SodiuConserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
5
Încinge uleiul de măsline într-o tigaie medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
30 Uncii De Ricotta Cu Lapte Integral30 Uncii De Ricotta Cu Lapte Integral
Echipamente pe care le vei folosi
Borcan Pepperoncini, ScursBorcan Pepperoncini, Scurs
6
Adăugați amestecul de ierburi și amestecați până când este parfumat și uleiul clocotește, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Apă Rece6 Căni De Apă Rece
7
Adăugați usturoiul și amestecați 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Edamame Congelată, DezghețatăCeașcă Edamame Congelată, Dezghețată
8
Adăugați roșiile zdrobite, bulionul, pasta de tomate și poblanosul tocat. Aduceți la fiert, amestecând pentru a omogeniza. Reduceți focul la mic și fierbeți timp de 5 minute pentru a se amesteca aromele. Asezonați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii ZdrobiteRoșii Zdrobite
Ochi Coaste Cu Os, La Temperatura CamereiOchi Coaste Cu Os, La Temperatura Camerei
Pasta De TomatePasta De Tomate
Piper PoblanoPiper Poblano
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Echipamente pe care le vei folosi
Aproximativ 3 Uncii De Făină De PrăjiturăAproximativ 3 Uncii De Făină De Prăjitură
9
Pentru fripturi: Într-un castron mic, amestecați amidonul de porumb, sarea și piperul pentru a se amesteca uniform. Frecați o jumătate de linguriță generoasă de amestec de condimente peste fiecare parte a fiecărei fripturi pentru a o acoperi. Aranjați fripturile pe o foaie de copt și lăsați-le la congelator timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ochi Coaste Cu Os, La Temperatura CamereiOchi Coaste Cu Os, La Temperatura Camerei
Fructe Tartinabile 100% AfineFructe Tartinabile 100% Afine
Ardei Iute Fresno, Tăiați în JumătateArdei Iute Fresno, Tăiați în Jumătate
Ghimbir Murat, 1 Borcan Mic De Sticlă, 10 Până La 12 UnciiGhimbir Murat, 1 Borcan Mic De Sticlă, 10 Până La 12 Uncii
Echipamente pe care le vei folosi
Tuburi Fiecare) Aluat Congelat De Biscuiti Cu ZaharTuburi Fiecare) Aluat Congelat De Biscuiti Cu Zahar
1 Kilogram De Linkuri Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, Tăiate în Felii De 1/2 Inch1 Kilogram De Linkuri Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, Tăiate în Felii De 1/2 Inch
10
Preîncălziți o tigaie pentru grătar (de preferință din fontă) la foc mare timp de 4 până la 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Minim 40 De Frigarui De Bambus De 8 InciMinim 40 De Frigarui De Bambus De 8 Inci
11
Ungeți tigaia cu ulei. Gătiți fripturile până când fundul devine crus, aproximativ 5 minute. Întoarceți fripturile și gătiți din nou până când fundul devine crus, dar centrul este încă mediu-rar, cu aproximativ 4 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir Murat, 1 Borcan Mic De Sticlă, 10 Până La 12 UnciiGhimbir Murat, 1 Borcan Mic De Sticlă, 10 Până La 12 Uncii
6 Căni De Apă Rece6 Căni De Apă Rece
Echipamente pe care le vei folosi
Borcan Pepperoncini, ScursBorcan Pepperoncini, Scurs
12
Transferați fripturile pe un platou sau pe farfurii individuale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir Murat, 1 Borcan Mic De Sticlă, 10 Până La 12 UnciiGhimbir Murat, 1 Borcan Mic De Sticlă, 10 Până La 12 Uncii
13
Lasă să stea 5 minute. Se pune sosul alături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare Măcinate și ScorțișoarăCuișoare Măcinate și Scorțișoară

Vin recomandat: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon

Ribeye Steak funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Merlot și Cabernet Sauvignon. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Cuveul de nuntă Iron Horse, cu o evaluare de 4,1 din 5 stele, pare o potrivire bună. Costă aproximativ 39 de dolari pe sticlă.
Iron Horse Wedding Cuvee
Iron Horse Wedding Cuvee
Acesta este cel mai romantic bubbly al lui Iron Horse. Îl descriem ca fiind periculos, delicios de ușor de băut, fruct înainte, uscat și elegant, cu bule minuscule și un final remarcabil de lung.
DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții4
Scor De Sănătate27
Revista