Rhubarb Peach Shortcake

Rhubarb Peach Shortcake
Rhubarb Peach Shortcake ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 205 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime per portie. Această rețetă servește 5. Pentru 88 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de zahăr brun, rubarbă, amidon de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Shortcake Rhubarb-Peach, Shortcake Rhubarb-Peach, și Strawberry Rhubarb Shortcake.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță, combinați zahărul brun și amidonul de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 1-1/3 Căni De Apă1 Până La 1-1/3 Căni De Apă
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
2
Scurgeți piersicile, rezervând 1/2 cană lichid. Puneți piersicile deoparte. Se amestecă lichidul rezervat în amestecul de zahăr brun; se aduce la fierbere. Gatiti si amestecati timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 1-1/3 Căni De Apă1 Până La 1-1/3 Căni De Apă
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
3
Adăugați rubarbă; se fierbe timp de 8 minute. Se amestecă piersicile și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
4
Se toarnă într-un 8-in fără grăsime. tigaie rotundă de copt. Înmuiați o parte a biscuiților în zahăr; așezați peste fructele fierbinți cu zahărul în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Legume Crude Pentru înmuiat (țelină, Ardei Verde, Morcovi Etc.)Legume Crude Pentru înmuiat (țelină, Ardei Verde, Morcovi Etc.)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
5
Coaceți, neacoperite, la 375 de minute timp de 20-24 de minute sau până când biscuiții se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
6
Serviți cald.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții5
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista