Rhubarb Peach Shortcake
Rhubarb Peach Shortcake ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 205 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime per portie. Această rețetă servește 5. Pentru 88 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de zahăr brun, rubarbă, amidon de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Shortcake Rhubarb-Peach, Shortcake Rhubarb-Peach, și Strawberry Rhubarb Shortcake.
Instrucțiuni
Într-o cratiță, combinați zahărul brun și amidonul de porumb.
Scurgeți piersicile, rezervând 1/2 cană lichid. Puneți piersicile deoparte. Se amestecă lichidul rezervat în amestecul de zahăr brun; se aduce la fierbere. Gatiti si amestecati timp de 2 minute.
Adăugați rubarbă; se fierbe timp de 8 minute. Se amestecă piersicile și vanilia.
Se toarnă într-un 8-in fără grăsime. tigaie rotundă de copt. Înmuiați o parte a biscuiților în zahăr; așezați peste fructele fierbinți cu zahărul în sus.
Coaceți, neacoperite, la 375 de minute timp de 20-24 de minute sau până când biscuiții se rumenesc.