Rhubarb Crisp
Rhubarb Crisp este un vegetarian rețetă cu 8 porții. Acest desert are 357 calorii, 5g de proteine, și 16g de grăsime per portie. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de coajă de lămâie, zahăr brun ferm, zahăr granulat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de retetele mele. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 30%, ceea ce nu este atât de minunat. Încercați Rhubarb Crisp, Rhubarb Crisp, și Rhubarb Crisp pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un bol, amestecați făina, 1/4 cană zahăr granulat, zahărul brun, migdalele, coaja de lămâie, 1/2 linguriță scorțișoară și sarea. Cu un mixer prevăzut cu un accesoriu pentru palete, la viteză mică sau cu degetele, bateți sau frecați untul până când amestecul formează firimituri grosiere și începe să se unească.
Într-un castron mare, amestecați rubarba, restul de 3/4 cană de zahăr granulat și restul de 1/4 linguriță de scorțișoară.
Se toarnă într-o tigaie pătrată de 8 inci și se întinde nivelul.
Se presară uniform cu amestec de făină.
Coaceți într-un cuptor obișnuit sau cu convecție 375 până când sucurile sunt bulbucate și toppingul este maro auriu, 45 până la 50 de minute (40 până la 45 de minute în cuptorul cu convecție).